• PRO TV
  • Mihai Trăistariu, un nou pas uriaș în afacerea cu imobiliare! Cât a plătit pentru încă patru garsoniere în stațiunea Năvodari

Mihai Trăistariu, un nou pas uriaș în afacerea cu imobiliare! Cât a plătit pentru încă patru garsoniere în stațiunea Năvodari

Mihai Trăistariu, un nou pas uriaș în afacerea cu imobiliare! Cât a plătit pentru încă patru garsoniere în stațiunea Năvodari

Cunoscutul artist a făcut un nou împrumut bancar pentru încă patru garsoniere în Năvodari, acolo unde își va primi, vara viitoare, noii clienți. Iată cât au costat locuințele!

Gallery

​Mihai Trăistariu a făcut un nou pas important în afacerea sa cu imobiliare. Pe lângă cele șase locuințe pe care le deține în Năvodari, artistul și-a mai achiziționat încă patru garsoniere.

Pentru a acoperi costurile celor patru apartamente a decis să facă un nou împrumut bancar, care se ridică la peste 300.000 de euro.

„Am decis să mă încumet să fac un nou împrumut bancar a cărui rată să se învârtă în jurul a 5.000 de euro, lunar. Am bătut palma cu o firmă de specialitate din București, iar de la vară nu voi mai avea șase garsoniere de închiriat turiștilor mei, ci zece!

Nu voi mai avea avea eu bătaia de cap pe care o am de ceva ani cu primele șase. Adică, fără angajați, fără cărți de muncă, fără taxe mari de plătit la stat. În plus, cele patru noi garsoniere sunt la un nivel de confort cu totul aparte, cu spa și acces la magazine, ceea ce le va plasa și la un alt nivel al chiriei pe care cei interesați vor trebui s-o achite. Sunt însă sigur că vor fi bine primite!”, a precizat Mihai Trăistariu pentru canal33.ro.

Mihai Trăistariu a renunțat la ideea de a-și cumpăra un hotel la mare, fiind mai mult tentat să ridice un astfel de imobil în zona montană, conform sursei menționate mai sus.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni