• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, gest disperat, pentru a face rost de bani. Fostul om de afaceri se află într-o situație critică: „Nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră”

Irinel Columbeanu, gest disperat, pentru a face rost de bani. Fostul om de afaceri se află într-o situație critică: „Nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră”

Irinel Columbeanu, gest disperat, pentru a face rost de bani. Fostul om de afaceri se află într-o situație critică: „Nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră”

Irinel Columbeanu are nevoie de bani, așa că a decis să facă ceva ce nu credea că se va întâmpla vreodată. Fostul milionar de la Izvorani este într-o situație deloc de invidiat, după ce a ajuns într-un azil.

Gallery

​Nu mai este un secret pentru nimnei faptul că Irinel Columbeanu nu mai are bani nici pentru a-și plăti azilul în care locuiește, după ce a suferit două accidente vasculare. Prin urmare, a ajuns într-o situație la care nimeni nu s-ar fi gândit, când se afla la volanul unei mașini de sute de mii de euro.

Irinel Columbeanu a jucat într-o reclamă, pentru bani

Fostul soț al Monicăi Gabor trebuie să găsească o modalitate prin care să facă bani, pentru a putea să își permită azilul în care a ales să locuiască. Prin urmare, a acceptat să joace într-o reclamă, în care să sfaturi financiare.

Prin intermediul reclamei în care a apărut, Irinel Columbeanu a promovat o societate de servicii de investiții financiare, declarând că este un antiexemplu pentru persoanele care îl urmăresc. Cu toate acestea, și-a permis să le dea un sfat: banii trebuiesc investiți, nu cheltuiți pe ce nu trebuie – petreceri și femei.

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple.

De obicei, un influencer are un mesaj «faceți ca mine. Cumpărați crema asta, mașina asta, vacanța asta». La mine sfatul este nu cheltuiți ca mine, ci investiți în acțiuni! România este încă jos la capitolul investiții”, a fost mesajul transmis de Irinel Columbeanu.

Ce spune Selly despre situația lui Irinel Columbeanu

Selly este de părere că Irinel Columbeanu a greșit foarte mult, cheltuind sume exorbitante cu diverse femei. Mai mult decât atât, deoarece nu știa ce avere are, nu și-a putut aproxima cheltuielile și, într-un final, a rămas 150 de milioane de euro.

„Pe plan personal, el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci”, a declarat influencer-ul.

 

Sursa foto: Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni