• PRO TV
  • Opulență de neimaginat! Cum arată vila în care Regele tutunului, Travers ‘Candyman’ Beynon, a dat sute de petreceri scandaloase

Opulență de neimaginat! Cum arată vila în care Regele tutunului, Travers ‘Candyman’ Beynon, a dat sute de petreceri scandaloase

Opulență de neimaginat! Cum arată vila în care Regele tutunului, Travers ‘Candyman’ Beynon, a dat sute de petreceri scandaloase

Omul de afaceri Travers ‘Candyman’ Beynon se pregătește să vândă vila sa, denumită Candy Shop, în care a dat numeroase petreceri interzise minorilor de-a lungul anilor.

Gallery

Proprietatea de 15 dormitoare se întinde pe 5600 de metri pătrați și a fost casa lui Benyon, a soției lui și a multiplelor iubite pentru mai bine de 13 ani.
Candyman (51 de ani) este moștenitorul și directorului general al imperiului FreeChoice, care valorează 100 milioane de lire sterline. Căsătorit cu Taesha, a doua sa soție, cu care doi dintre cei patru copii, Benyon postează regulat imagini explicite cu nenumăratele lui iubite.

Probabil unul dintre cei mai mari playboy din lume, acesta este cunoscut pentru petrecerile sexuale pe care le dă la vila lui - un bârlog ”al fanteziei și al libertății”.

Aflat într-o comunitate exclusivistă din Queensland, casa are piscină, 15 dormitoare, 19 băi, patru bucătării, o sală de bal, sală de fitness, solar, cinematograf. Și, desigur, un club al gentlemanilor. Nu lipsește nici o copie la scară mai mică a celebrei Fontana di Trevi din Roma.

Foto: Instagram / REALESTATE.CO.AU

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni