• PRO TV
  • „Am plecat mai repede ca anul 2023“ Mesajul tulburător al uneia dintre fetele care s-au sinucis la Lupeni

„Am plecat mai repede ca anul 2023“ Mesajul tulburător al uneia dintre fetele care s-au sinucis la Lupeni

„Am plecat mai repede ca anul 2023“ Mesajul tulburător al uneia dintre fetele care s-au sinucis la Lupeni

Tragedia de la Lupeni, în care două adolescente de doar 15 ani și-au pus capăt zilelor, sâmbătă, 9 decembrie, a șocat o țară întreagă. Una dintre fete și-ar fi anunțat gestul pe rețelele de socializare.

Alexandra și Georgiana, două adolescente în vârstă de 15 ani, eleve în clasa a noua, au fost găsite fără viață printre ruinele unei foste mari uzine de Vâscoza din Lupeni.

Înainte de a recurge la gestul necugetat, una dintre fete și-a sunat mama și i-a spus că se va sinucide. Femeia a încercat să sune la 112, în încercarea disperată de a le opri, în timp ce tatăl său a pornit la drum pentru a-și găsi fiica.

„O femeie din Uricani a anunțat Poliția cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni”, informa Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Ajuns la fața locului, tatăl uneia dintre fete și-a găsit fiica și pe prietena acesteia fără suflare.

„Când au ajuns erau deja căzute amândouă pe un teren accidentat. Au premeditat acest lucru. Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare”, afirma Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani, unde tatăl uneia dintre adolescente este angajat la primărie.

Una dintre adolescente și-ar fi anunțat gestul pe care urma să-l facă pe o rețea de socializare

Unii dintre apropiații victimelor au relatat că adolescentele din Uricani ar fi fost la o petrecere înainte de a muri. Una dintre fete și-ar fi anunțat intențiile sinucigașe printr-un mesaj, care a ajuns pe rețele de socializare.

„Am plecat mai repede ca anul 2023”, este mesajul unei dintre victime, potrivit adevărul.ro.

La locul tragediei au fost găsite telefoanele, gecile și un pachet de țigări.Trupurile celor două tinere au ajuns pe caldarâm, cu fața în sus, posibil pentru că s-ar fi aruncat pe spate, susțin unii anchetatori.

Foștii colegi ai fetelor au fost chemați la audieri, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara care încearcă să afle ce le-a putut determina pe tinere să recurgă la gesturile fatale.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni