• PRO TV
  • Mama uneia dintre cele două adolescente care s-au sinucis la Lupeni face declarații neașteptate. Ce a observat schimbat la fiica ei în ultima săptămână

Mama uneia dintre cele două adolescente care s-au sinucis la Lupeni face declarații neașteptate. Ce a observat schimbat la fiica ei în ultima săptămână

Mama uneia dintre cele două adolescente care s-au sinucis la Lupeni face declarații neașteptate. Ce a observat schimbat la fiica ei în ultima săptămână

Dubla tragedie din Lupeni a luat prin surprindere o țară întreagă! Două tinere în vârstă de 15 ani, eleve în clasa a IX-a, au decis să îi pună capăt zilelor împreună, aruncându-se în gol 20 de metri, de pe o clădire abandonată.

Gallery

O dublă tragedie a avut loc zilele trecute, în localitatea Lupeni, Hunedoara. Două adolescente în vârstă de 15 ani, eleve în clasa a IX-a, s-au sinucis aruncându-se de pe o clădire abandonată. Înainte de a recurge la gestul necugetat, acestea și-au luat rămas bun de la cunoștințe și foști colegi, printr-un mesaj pe Facebook.

Acum, mama uneia dintre tinere face declarații neașteptate despre comportamentul tinerei de 15 ani. Femeia susține că întotdeauna a avut o relație bună cu copilul ei, mereu discutau problemele adolescentine care o apasă, însă în ultima săptămână s-a întâmplat un lucru bizar: Alexandra începuse să ascundă lucruri de părinții ei.

„Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era”, a spus mama Alexandrei la digi24.ro.

Femeia a fost întrebată, de asemenea, dacă în anturajul fiicei sale se consumau droguri, iar răspunsul a fost unul categoric: „Eu știu că nu”.

Ce a făcut una dintre fete chiar înainte să se sinucidă

Una dintre cele două tinere și-ar fi sunat mama înainte de a se arunca în gol de pe clădirea de 20 de metri. Femeia, disperată, și-a contactat soțul care a condus 7 km, cu viteză, pentru a-și salva copilul.

Din păcate însă, deși a ajuns înaintea ambulanței, nu a reușit să își oprească fiica din a se arunca de pe clădire. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni