• PRO TV
  • Ce s-a descoperit în clădirea din Lupeni, acolo unde două tinere s-au sinucis. Administratorul face declarații neașteptate: „Se vede pe pereți”

Ce s-a descoperit în clădirea din Lupeni, acolo unde două tinere s-au sinucis. Administratorul face declarații neașteptate: „Se vede pe pereți”

Ce s-a descoperit în clădirea din Lupeni, acolo unde două tinere s-au sinucis. Administratorul face declarații neașteptate: „Se vede pe pereți”

O dublă tragedie a avut loc zilele trecute, atunci când două eleve de clasa a IX-a au hotărât să își pună capăt zilelor. Fetele s-au urcat pe o clădire și s-au aruncat în gol, asta după ce au anunțat pe rețelele de socializare că vor recurge la acest gest necugetat.

Gallery

Două tinere în vârstă de 15 ani au murit în cursul zilei de sâmbătă, după ce s-au aruncat în gol de pe o clădire abandonată din municipiul Lupeni. Cele două au fost eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani, respectiv Mihai Viteazu Vulcan. 

Alexandra și Georgiana și-au pus capăt zilelor din cauza agresiunilor verbale ale colegilor și prietenilor. Acestea, înainte de a recurge la gestul necugetat, au postat pe rețelele de socializare un mesaj de adio:

„Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, este ultimul mesaj postat de fete pe o rețea de socializare.

Ce s-a descoperit în clădirea abandonată de pe care cele două adolescente s-au aruncat în gol

După moartea fetelor, administratorul fostei fabrici a ieșit în spațiul public și a făcut dezvăluiri neașteptate despre locul în care tinerele și-au pierdut viața. Acesta susține că, deși locul este păzit și accesul este strict interzis, nu este prima dată când tinerii intră în clădire. De cele mai multe ori, potrivit acestuia, la fosta fabrică se strâng adolescenți care consumă alcool sau substanțe interzise:

„Sunt văzuți deseori aici, în locurile acestea. Pot ajunge pe drumul național, pe calea ferată, lângă Jiu. Era pază, așa este, tinerii vin mai tot timpul pe aici pentru substanțe interzise și pentru a consuma băuturi alcoolice, ca dovadă stau și sticlele aruncate. Dacă nu ai nimic de ascuns, de ce să stai pitit, ascuns? Așa mă gândesc.

Pentru altceva nu ai de ce să, să îți iei viața așa nu e la îndemâna oricui. Se văd luminițe, se vede graffiti pe pereți. Intră pe drumul național, pe lângă Jiu ori pe calea ferată”, a spus administratorul clădirii pentru un post TV. 

Întrebat dacă le cunoștea pe cele două fete, administratorul a spus că le mai văzuseră, însă cunoștea detalii despre viețile lor personale:

„Din vedere, da (nr. le știa). Nu știam să aibă probleme. E problema familiei”, a mai spus bărbatul.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni