• PRO TV
  • Mama lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul magazinului la care lucra, declarații sfâșietoare! Femeia a fost să își recunoască fiica la morgă: „Era jumătate din ceea ce era”

Mama lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul magazinului la care lucra, declarații sfâșietoare! Femeia a fost să își recunoască fiica la morgă: „Era jumătate din ceea ce era”

Mama lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul magazinului la care lucra, declarații sfâșietoare! Femeia a fost să își recunoască fiica la morgă: „Era jumătate din ceea ce era”

Beatrice s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, după ce a fost înjunghiată în nenumărate rânduri de patronul magazinului la care lucra. Deși în primă fază s-a spus că tânăra ar fi furat bani din centrul comercial, ulterior s-a aflat că bărbatul ar fi fost obsedat de ea.

Cazul uciderii lui Beatrice a șocat o țară întreagă. Tânăra în vârstă de 25 de ani, însărcinată în 3 luni, nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire după ce patronul magazinului la care lucra a înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a încercat să o măcelărească cu o drujbă. 

Moartea tinerei a provocat multă suferință și revoltă în rândul oamenilor din toată România, dar mai ales în sufletul mamei sale. Femeia, sfâșiată de durere, a făcut declarații halucinante despre momentul în care s-a dus la morgă pentru a-și recunoaște copilul:

Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML... Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era. Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg. Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a mărturisit mama tinerei însărcinată, ucisă de patron”, a spus femeia pentru un post TV.

Unde și când va fi înmormântată Beatrice

Trupul neînsuflețit al tinerei de 25 de ani a fost deja depus la o capelă din sectorul 3 al Capitalei. Acolo, oamenii își pot lua rămas bun de la ea și îi pot aprinde o lumânare, până marți, atunci când corpul ei va fi condus pe ultimul drum. 

Fata va fi înmormântată lângă bunicii ei, într-un cimitir din Glina, iar după aceea mama și mătușa acesteia vor merge să dea primele declarații la Serviciul Omoruri. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni