• PRO TV
  • Noi detalii șocante despre cazul din Lupeni! Fetele de 15 ani care s-au aruncat în gol de pe turnul de 20 de metri nu ar fi fost singure

Noi detalii șocante despre cazul din Lupeni! Fetele de 15 ani care s-au aruncat în gol de pe turnul de 20 de metri nu ar fi fost singure

Noi detalii șocante despre cazul din Lupeni! Fetele de 15 ani care s-au aruncat în gol de pe turnul de 20 de metri nu ar fi fost singure

Au apărut noi informații în cazul celor două adolescente de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani, care s-au aruncat în gol de pe turnul unei fabrici dezafectate de la marginea orașului. Iată detaliile care ar putea schimba cursul anchetei!

Gallery

​Cele două fete din Lupeni care s-au sinucis au șocat o întreagă comunitate și au lăsat multă durere în urma lor. Alexandra şi Georgiana, care au fost colege de clasă în generală, ar fi fost victime ale bullyingului, iar din acest motiv s-au aruncat în gol de pe un turn al unei fabrici dezafectate de la marginea orașului. Adolescentele au lăsat și un bilet de adio, iar ultima lor dorință a fost să fie îngropate una lângă cealaltă.

„Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a fost ultimul mesaj lăsat de cele două fete.

În urmă cu puțin timp au apărut noi informații care ar putea schimba cursul anchetei. Alexandra şi Georgiana nu s-ar fi aflat singure în momentul în care au sărit de pe clădire, ci alături de mai mulți colegi, notează spynews.ro.

Autoritățile continuă cercetările și încearcă să facă lumină în acest caz. Reamintim că trupurile celor două fete au fost găsite pe jos, una dintre ele fiind declarată decedată, iar cealaltă resuscitată, însă fără succes.

„Polițiștii au identificat trupurile celor două minore în vârstă de 15 ani din Uricani, față de una dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar față de cea de-a doua, echipele medicale încercând protocolul de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat”, transmite IPJ Hunedoara.

Foto: Facebook/Hunedoara Alert

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni