• PRO TV
  • Anamaria Prodan a primit premiul pentru „Femeia anului 2023”. Impresara a transmis un nou mesaj cu subînțeles: „Apa și uleiul nu se amestecă”

Anamaria Prodan a primit premiul pentru „Femeia anului 2023”. Impresara a transmis un nou mesaj cu subînțeles: „Apa și uleiul nu se amestecă”

Anamaria Prodan a primit premiul pentru „Femeia anului 2023”. Impresara a transmis un nou mesaj cu subînțeles: „Apa și uleiul nu se amestecă”

Anamaria Prodan a primit premiul pentru „Femeia anului 2023”, în cadrul unei gale de excepție. Impresara a revendicat premiul cu zâmbetul pe buze și a transmis un mesaj cu subînțeles.

Gallery

​Anamaria Proan radiază de fericire, deoarece a primit un premiu râvnit, și anume, premiul pentru „Femeia anului 2023”. Aceasta este extrem de mândră de ceea ce a realizat până acum, spunând că premiul este ca o răsplată pentru tot greul pe care l-a dus în ultimul timp.

Anamaria Prodan, desemnată „Femeia anului 2023

Premiul a venit și cu un mesaj din partea femeii de afaceri, care susține că acesta reprezintă o „încununare a ultimilor ani” care, deși au fost extrem de dificili, nu au reușit să îi doboare nici pe ea și nici pe copiii săi.

Mai mult decât atât, impresara a ținut să puncteze că a ajuns atât de sus, încât nu va mai primi în urmă, unde sunt toate persoanele care nu s-au ridicat la nivelul ei.

„În vârf, din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții! Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului!

Le mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1! Vă iubesc și vă doresc exact ce mi doresc mie!”, a transmis impresara, pentru un post de televiziune.

Anamaria Prodan și-a refăcut viața sentimentală

Nici divorțul de Laurențiu Reghecampf și nici despărțirea de Flavius Nedelea nu au făcut-o să nu mai creadă în dragoste, motiv pentru care, Anamaria Prodan are un nou iubit. Femeia de afaceri preferă să îi țină departe identitatea și să nu îl mai expună public.

De asemenea, femeia de afaceri susține că și copiii ei sunt extrem de fericiți pentru ea, deoarece este fericită și iubită, iar bărbatul misterior a învățat-o să fie mai încrezătoare în viitor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni