• PRO TV
  • Bărbatul de 72 de ani care și-a omorât angajata însărcinată ar fi avut o obsesie pentru ea: „A refuzat”

Bărbatul de 72 de ani care și-a omorât angajata însărcinată ar fi avut o obsesie pentru ea: „A refuzat”

Bărbatul de 72 de ani care și-a omorât angajata însărcinată ar fi avut o obsesie pentru ea: „A refuzat”

Beatrice, o tânără de 25 de ani care era gravidă în 3 luni, a fost omorâtă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra, un bărbat în vârstă de 72 de ani. După crima care a șocat o țară întreagă s-au aflat detalii de-a dreptul halucinante! Iată ce spune mama fetei!

Beatrice avea 25 de ani și planuri foarte mari de viitor. Se pregătea să devină mamă atunci când patronul magazinului la care lucra, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a ucis-o fără milă din cauza unei crize de gelozie.
Tânăra se afla la muncă în momentul în care șeful său a dat buzna în magazin și a înjunghiat-o de nenumărate ori, încercând mai apoi să o taie cu o drujbă.

Sfâșiată de durere, mama tinerei a făcut și primele declarații. Aceasta spune că bărbatul i-a propus fetei de mai multe ori să meargă în garsoniera lui, însă aceasta l-ar fi refuzat de fiecare dată, lucru care l-a scos pur și simplu din minți.

„Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML. Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era.

Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a declarat mama fetei pentru un post TV.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni