• PRO TV
  • Tatăl Denisei Răducu nu poate înțelege cum de a murit fiica lui: „Mă gândesc dacă nu cumva o fi fost altceva”. Artista ar fi împlinit 34 de ani săptămâna aceasta

Tatăl Denisei Răducu nu poate înțelege cum de a murit fiica lui: „Mă gândesc dacă nu cumva o fi fost altceva”. Artista ar fi împlinit 34 de ani săptămâna aceasta

Tatăl Denisei Răducu nu poate înțelege cum de a murit fiica lui: „Mă gândesc dacă nu cumva o fi fost altceva”. Artista ar fi împlinit 34 de ani săptămâna aceasta

Au trecut șase ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață, iar tatăl ei nu își poate explica nici acum cum fiica lui a murit. Peste doar câteva zile, artista ar fi împlinit 34 de ani, dar a fost răpusă de cancer.

Gallery

Denisa Răducu a murit din cauza cancerului, în vara anului 2017, iar tatăl ei încă nu s-a împăcat cu acest gând. păcat cu acest gând. Artista s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani.

Tatăl Denisei Răducu nu poate trece peste moartea tatălui

Emilian Răducu a acordat un interviu, în care a vorbit despre semnele de întrebare pe care le are legat de fiica sa. Acesta nu poate înțelege cum de artista a murit atât de tânără, mai ales pentru că niciodată nu fusese bolnavă.

Mai mult decât atât, bărbatul a recunoscut că durerea este foarte greu de suportat și nimic nu mai este la fel de frumos fără ea. Acesta chiar a luat în calcul și o altă posibilitate, dar nici el nu știe ce să mai creadă în această situație.

„Denisa a lăsat un mare gol, în urma ei, o durere imensă în sufletul meu și al familiei. E tare goală casa fără ea, fără zâmbetul ei, era atât de veselă!

Nu mă așteptam să moară, la aproape 28 de ani, nu fusese niciodată bolnavă, se născuse perfect sănătoasă. Uneori, mă gândesc dacă nu cumva o fi fost altceva, că prea era talentată, frumoasă și de succes. Sau poate că așa aș vrea să cred, ca să găsesc cumva o explicație la ceea ce s-a întâmplat”, a declarata cesta, conform Playtech.

Denisa Răducu ar fi împlinit 34 de ani

Denisa Răducu urma să împlinească, în această săptămână, vârsta de 34 de ani. La fiecare aniversare, părinții Denisei îi cumpărau ceea ce ei îi plăcea cel mai mult, dar, de când s-a stins din viață, Emilian merge cu flori și cu lumânări.

Mai mult decât atât, nici fanii nu au uitat-o și continuă să meargă la mormântul ei, unde aprind lumânări și îi duc flori și jucării.

„Îi plăceau rochițele, mereu strângeam bani, pentru ziua ei, eu și fosta soție. Îi cumpăram hăinuțe, cu tot felul de floricele, era tare fericită! Acum, de ziua ei de naștere, voi merge la cimitir, ca să îi duc flori și să îi aprind lumânări, tot acolo vreau să fiu înmormântat și eu, alături de fata mea”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Facebook, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni