• PRO TV
  • Ucigașul lui Beatrice, declarații halucinante în fața anchetatorilor! Ce a putut spune despre motivul crimei

Ucigașul lui Beatrice, declarații halucinante în fața anchetatorilor! Ce a putut spune despre motivul crimei

Ucigașul lui Beatrice, declarații halucinante în fața anchetatorilor! Ce a putut spune despre motivul crimei

Beatrice este tânăra în vârstă de 25 de ani care a fost omorâtă cu sânge rece de proprietarul magazinului în care lucra. Bărbatul a făcut dezvăluiri halucinante în fața anchetatorilor.

Cazul tinerei de 25 de ani, omorâtă de propriul șef, a stârnit un val de revoltă din partea oamenilor. Criminalul este un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi agresat-o în trecut pe tânără, fapt cunoscut de familia acesteia. Cu toate acestea, rudele lui Beatrice nu au luat măsuri împotriva patronului de magazin și, astfel, s-a produs tragedia la care nu se aștepta nimeni. 

Ajuns în fața anchetatorilor, ucigașul din București a făcut o serie de declarații halucinante. În prima serie de audieri, acesta a declarat că nu regretă nicio clipă cele făcute și că motivul crimei ar fi cunoscut doar de el și victima sa, notează SpyNews.

Ulterior, bărbatul a decis să păstreze tăcerea și nu a mai oferit niciun indiciu pentru oamenii legii. 

Ce a transmis Poliția despre crima din București

Autoritățile ajunse la fața locului nu doar că au constatat decesul victimei, ci au comunicat și modalitățile prin care Beatrice a fost ucisă. Criminalul în vârstă de 72 de ani i-a aplicat tinerei mai multe lovituri de cuțit, apoi a încercat să o taie în bucăți, folosindu-se de o drujbă:

„În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, potrivit autorităților.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni