• PRO TV
  • Inel în valoare de 750.000 de euro, furat dintr-un hotel din Paris, găsit la gunoi

Inel în valoare de 750.000 de euro, furat dintr-un hotel din Paris, găsit la gunoi

Inel în valoare de 750.000 de euro, furat dintr-un hotel din Paris, găsit la gunoi

Un inel în valoare de 750.000 de euro, pierdut sau furat la Hotelul Ritz din Paris, a fost găsit la gunoi. Bijuteria a fost găsită într-un sac de aspirator.

Inel extrem de valoros, găsit la gunoi. Bijuteria valorează 750.000 de euro și a dispărut din Hotelul Ritz din Paris. Ulterior, bijuteria a fost găsită tot acolo, la gunoi, într-un sac de aspirator.

Oaspetele, de origine malaezian, care a reclamat furtul, suspectase că personalul hotelului ar fi furat inelul.

Miliardarul, ală cărui nume nu a fost dat publicității, nu a fost crezut inițial, însă inelul a fost confirmat în drepturile sale și se pregătește să se întoarcă în Franța pentru a revendica bijuteria prețioasă.
Potrivit ziarului Le Parisien, oaspetele originar din Malaysia a depus o plângere neobișnuită la poliție vineri. Susținea că inelul său cu diamant a dispărut din camera sa la Hotelul Ritz

Într-un comunicat oficial, Hotelul Ritz Paris a declarat: „Datorită căutărilor meticuloase efectuate de agenții de securitate ai hotelului, inelul a fost găsit astăzi într-un sac de aspirator. Aruncat la gunoi. Clientul nostru este bucuros de această veste și așteaptă cu nerăbdare să își recupereze bijuteria.”

Totodată, hotelul a dorit să compenseze neplăcerile suferite de client în timpul șederii nefericite și i-a oferit oaspetelui trei nopți suplimentare de cazare.

Sursă foto:shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni