• PRO TV
  • Ce mesaj le-a transmis Tzancă Uraganu fanilor, după ce a fost amenințat de interlopi: „Nu vreau să risc să fiu împușcat”

Ce mesaj le-a transmis Tzancă Uraganu fanilor, după ce a fost amenințat de interlopi: „Nu vreau să risc să fiu împușcat”

Ce mesaj le-a transmis Tzancă Uraganu fanilor, după ce a fost amenințat de interlopi: „Nu vreau să risc să fiu împușcat”

Tzancă Uraganul trece printr-o perioadă extrem de agitată în viața sa, deoarece, de curând, a declarat că a fost amenințat de interlopi. Artistul și-a îngrijorat fanii, dar a vrut ca ei să știe adevărul.

Gallery

Tzancă Uraganu a fost, recent, amenințat de interlopi și le-a transmis fanilor că se teme pentru viața lui. Prin urmare, a luat o decizie radicală, pentru a se asigura că nu se va întâmpla nimic cu viața lui.

Tzanca Uraganul își angajează gardă de corp, după ce a fost amenințat de interlopi

Artistul mai are multe evenimente de onorat și nu vrea să renunțe la ele, motiv pentru care, a decis să își angajeze o gardă de corp. A recunoscut că îi este teamă, deoarece riscă să fie împușcat și nu își poate asuma acest risc, deoarece, acasă, îl așteaptă copiii.

Mai mult decât atât, și-a dus copiii într-un loc sigur, pentru a se asigura că sunt în afara oricărui pericol și a preferat să nu dea și mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă.

„Chiar dacă am problemele astea grave cu acești interlopi, țin să anunț că voi fi prezent la toate evenimentele, bineînțeles, cu garda de corp, pentru că nu vreau să risc să fiu împușcat de acești oameni. Mi-am pus copiii într-un loc stabil, pentru a nu risca viețile lor și cam atât!”, a scris acesta, pe contul său de Facebook.

Tzancă Uraganu are probleme cu interlopii de mai mulți ani

Pe rețelele de socializare, Tzancă Uraganu a mai declarat, în urmă cu doar câteva zile, că a fost nevoit să se ascundă, deoarece interlopii, al căror nume l-a precizat, îi cer taxă de protecție. Mai mult decât atât, amenințările primite au fost serioase, fiind vorba inclusiv de incendierea casei.

„Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă, eu deja vreau să iau copiii să mă mut, să îi pun într-un loc ascuns pentru că au zis că dau foc la casă, oamenii sunt în stare de orice”, a spus Tzancă.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni