• PRO TV
  • Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde Beatrice a fost ucisă de propriul șef

Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde Beatrice a fost ucisă de propriul șef

Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde Beatrice a fost ucisă de propriul șef

Crima din București, în care Beatrice a fost ucisă cu sânge rece de propriul ei șef, a șocat o țară întreagă. Iată ce a apărut pe acel magazin, la câteva zile distanță de la tragedie!

Beatrice s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, după ce șeful ei, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a încercat să o măcelărească folosindu-se de o drujbă. După ce a recurs la gestul necugetat, bărbatul s-a dus la prima secție de poliție și și-a recunoscut fapta. Crima a șocat o țară întreagă, iar la câteva zile distanță au apărut și primele semne de revoltă ale oamenilor. 

Toți cei care au cunoscut-o pe tânăra de 25 de ani au venit și i-au aprins lumânări în fața magazinului. De asemenea, pe fațadă au apărut mai multe mesaje, dedicate ucigașului, Paul Bușe.

„Ai omorât doi îngeri de odată, nu vei fi iertat. Monstrul”, este mesajul care a apărut pe peretele magazinului. 

Ce a declarat mama lui Beatrice, după tragedie

Toți cei care au cunoscut-o pe Beatrice sunt sfâșiați de durere, mai ales că tânăra urma să aducă pe lume un copil, în doar 6 luni. Mama tinerei este cea mai afectată în acest moment și face declarații neașteptate despre relația pe care fiica ei a avut-o cu ucigașul:

„A ştiut ce a vrut să facă, a închis uşile, a închis tot. A venit cu cuţitele după ea. I-a propus să iasă la o cafea şi fata i-a zis, bine nenea Paul şi i-a zis mergem aici şi bem o cafea pe terasă.

Iar el, nu nu mergem în garsoniera mea. I -a făcut avansuri în vară”, a mărturisit mama fetei, pentru un post TV. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni