• PRO TV
  • I-au făcut o farsă și l-au filmat doar în prosop de baie! Chris Hemsworth, clip de 33 de milioane de vizualizări și reacții savuroase din partea fanilor: „Eu urmărind clipul pentru a mia oară”

I-au făcut o farsă și l-au filmat doar în prosop de baie! Chris Hemsworth, clip de 33 de milioane de vizualizări și reacții savuroase din partea fanilor: „Eu urmărind clipul pentru a mia oară”

I-au făcut o farsă și l-au filmat doar în prosop de baie! Chris Hemsworth, clip de 33 de milioane de vizualizări și reacții savuroase din partea fanilor: „Eu urmărind clipul pentru a mia oară”

Peste 33 de milioane de utilizatori au urmărit cel mai recent clip postat de Chris Hemsworth pe contul de Instagram! Actorul în vârstă 40 de ani și-a etalat corpul plin de mușchi într-un filmuleț care face furori pe net.

Gallery

​Australianul a demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie că este posesorul unui trup de supererou.

Starul din Thor a împărtășit cu fanii săi de pe Instragram un video în care prietenii săi au încercat să-i facă o farsă și l-au filmat când ieșea de duș.

În videoclipul care a adunat peste 33 de milioane de vizualizări în doar 3 zile, frumușelul de la Hollywood cântă singur în timp ce iese de la duș și are pe el doar un prosop de baie. Unul dintre prieteni s-a ascuns după ușă și a încercat să-l sperie, în timp ce un alt amic filma de zor.

„Cine are nevoie de dușmani când ai prieteni ca aceștia...”, a scris australianul în dreptul filmulețului care s-a viralizat instant.

Fanii supereroului musculos au savurat fiecare secundă și l-au lăudat pentru fizicul sculptat.

Unii s-au întrecut în comentarii amuzante: „Adevăratul dușman aici este prosopul...”, „De ce durează clipul ăsta două ore?”, „Mai este cineva care spera ca acel prosop să cadă?”, „Mi-aș fi dorit să fiu prosop”, „Ce trist...prosopul n-a căzut!”, „Eu urmărind clipul pentru a mia oară”, „Soțul mă întreabă la ce mă uit pe repeat”, „Zeul tunetelor tocmai a fost speriat de un om”, „Ne-ai făcut să suspinăm”, „Și-a prins prosopul ca un profesionist”, „Urăsc acel prosop”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii actorului. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni