• PRO TV
  • Dorian Popa și-a făcut cadou de Moș Nicolae un lanț din aur încrustat cu 2.100 de diamante: „Este o piesă de artă!”

Dorian Popa și-a făcut cadou de Moș Nicolae un lanț din aur încrustat cu 2.100 de diamante: „Este o piesă de artă!”

Dorian Popa și-a făcut cadou de Moș Nicolae un lanț din aur încrustat cu 2.100 de diamante: „Este o piesă de artă!”

Moș Nicolae a ajuns cu întârziere la Dorian Popa, însă artistul spune că a meritat așteptarea. Influencerul și-a făcut cadou un lanț de aur încrustat cu 2.100 de diamante, pe care l-a descris ca fiind „o piesă de artă”.

Gallery

Dorian Popa a făcut un vlog în care le-a prezentat urmăritorilor noua sa bijuterie. Artistul a renunțat la vechiul lanț și l-a înlocuit cu unul mult mai gros.

Influencerul a mers la magazin să-și ridice colierul cu diamante: „A venit băiețelul nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd”, a spus Dorin în clipul postat pe Youtube, scrie Libertatea.

A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…) O chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acest lanț superb este mai mult decât ce visam”, a adăugat Dorian despre bijuteria care este personalizată cu inițiala numelui său.

Dorian Popa, fără permis și fără iubită

La finalul lunii octombrie, Dorian Popa a fost prins drogat la volan și a rămas fără permis. Artistul a recunoscut că a consumat cannabis, la scurt timp după ce s-au făcut publice rezultatele biologice, recoltate de INML.

Dorian și-a asumat vina și le-a transmis urmăritorilor prin intermediul rețelelor de socializare că regretă gestul său și acum suportă consecințele.

Vreu să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc: Am consumat canabis!”, a spus el. 

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Babs și-au spus adio. Cea care a confirmat despărțirea a fost bruneta, care s-a și mutat din casa artistului din Domnești, Ilfov.

Fotografii: Instagram/ Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni