• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie 2023. Vărsătorii sunt frământați de evenimente și persoane din trecut, ce se întâmplă cu Peștii

Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie 2023. Vărsătorii sunt frământați de evenimente și persoane din trecut, ce se întâmplă cu Peștii

Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie 2023. Vărsătorii sunt frământați de evenimente și persoane din trecut, ce se întâmplă cu Peștii

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 11 - 17 decembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Stai bine în planul sentimental, iar cele două planete personale, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect de susținere și vei reuși să cooperezi cu partenerul în toate activitățile și deciziile pe care trebuie să le luați în perioada următoare.
Bani – Luni, în prima parte a zilei, s-ar putea să încerci să administrezi cât mai bine niște sume de bani, care provin dintr-un bonus sau o primă, iar spre finalul săptămânii ar trebui să ai grijă la cheltuieli, pentru că este posibil să depășești un buget stabilit.
Muncă – Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, te invită la noi etape în planul direcției profesionale, privind dezvoltarea și creșterea prin perfecționare și schimburi de experiență. Ceva s-ar putea să te oprescă să-ți duci niște planuri la bun sfârșit, dar vei reuși, într-un final, să iei o decizie bună pentru tine. Tot pe 13 decembrie, Mercur, planeta comunicării și negocierilor, intră în mișcare retrogradă, prin casa carierei și activităților profesionale și până pe 2 ianuarie 2024 va răscoli activitățile profesionale cu scopul de reorganizare și de a lăsa acele activități, care îți aduc satisfacție.

Horoscop Taur săptămâna 11 -17 decembrie 2023

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect de susținere cu Mercur din casa filosofiei de viață. Așadar, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, discutați chestiuni importante de viață și simți că treceți la un alt nivel al relației.
Bani – Sectorul intereselor financiare, al banilor proveniți din alte surse decât salariile este activat odată cu formarea Lunii Noi din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi începuturi sau te invită la administrarea cât mai bună a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane. Posibil unele decizii să fie amânate, pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din casa proiectelor de viitor, dar și a prietenilor și este posibil să fii dezamăgit sau confuz într-un context, care ține de recuperarea unor bani sau de o investiție.
Muncă– Pe 13 decembrie și Mercur, guvernatorul casei banilor, își începe retrogradarea prin zodia Capricorn, prin sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, studiilor și lărgirii orizonturilor. Până pe 2 ianuarie 2024 s-ar putea să răscolească planurile privind direcția profesională, dar și principiile și credințele după care te ghidezi în viață și care stau la baza sistemului de valori.

Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care se formează și anunță noi începuturi, dar și oportunități de dezvoltare și creștere în planul relațiilor sau căsătoriei. Poți lua decizii importante, însă s-ar putea să ai îndoieli, confuzie sau rețineri, pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun și ai impresia că nu vezi drumul, nu poți lua o decizie fără să-ți pui diverse întrebări, care te opresc.
Bani – Tot pe 13 decembrie, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, prin casa avantajelor financiare și timp de trei săptămâni te invită la o reorganizare a situației financiare. Nu sunt indicate achiziții de o valoare mare, accesare de credite. Pe de altă parte se pot returna datorii și se poate face un plan financiar pe termen lung.
Muncă– Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, activează și casa parteneriatelor profesionale, se află într-un aspect tensionat cu Neptun din casa carierei și a relațiilor cu șefii, și este posibil să aducă unele dezamăgiri legate de încheierea unui contract. Posibil spre finalul săptămânii să se mai limpezească lucrurile și să vezi mai clar o situație care privește activitatea la locul de muncă.

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 13 decembrie, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa relațiilor, așa că, până pe 2 ianuarie 2024, aveți timp să discuți și să lămurești unele chestiuni relaționale. Poți relua discuții și să-ți comunici nemulțumirile, cu scopul de a le rezolva și a face relația să meargă mai bine.
Bani – Weekendul aduce preocupări pentru bani și administrarea unor sume suplimentare. S-ar putea să apară și unele surprize sau poate cheltuieli neprevăzute.
Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță și invită la noi începuturi în planul profesional, privind activitatea la locul de muncă, relațiile cu colegii, începerea unui job sau o colaborare nouă, dar și o activitate pe cont propriu. Totuși, ceva este posibil să nu meargă sau cel puțin nu în preajma fenomenului astral. Este posibil să ai o reținere, să nu fii pe aceeași lungime de undă cu cei cu care lucrezi sau ar trebui să lucrezi, să nu aveți viziuni comune și acest lucru să te oprescă, să amâni un răspuns.

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Sectorul amoros, al relațiilor romantice, flirtului și cuceririlor este activat de Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape în viața sentimentală. Totuși, ceva te oprește să iei o decizie fermă, pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Neptun din sectorul transformărilor profunde și intimității și parcă vrei să amâni niște decizii.
Bani – În partea a doua a săptămânii se întrevede activitate în conturile tale, discuții despre sume suplimentare pe care le încasezi în perioada următoare. Ai stabilitate pe termen lung, așa că din punctul acesta de vedere poți sta liniștit.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn, din 13 decembrie, respectiv prin casa muncii și activităților profesionale. Până pe 2 ianuarie 2024 urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a deciziilor privind activitatea profesională. Se pot relua discuții, primești oferte de la foști angajatori, însă este recomandat să iei o decizie după cele trei săptămâni de retrogradare.

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, care se formează pe 13 decembrie în sectorul vieții de familie, căminului și patrimoniului. Se deschid noi etape în familie și ești invitat să-ți setezi obiective. Contextul astral este puțin confuz din cauza faptului că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din casa relațiilor. Așadar, vrei să iei decizii legate de casă și familie, dar nu ești pe aceeași lungine de undă cu partenerul și preferi să amâni.
Tot pe 13 decembrie, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin casa iubirii și aventurilor sentimentale și până pe 2 ianuarie 2024 urmează trei săptămâni în care îți vei reevalua sentimentele, să-ți dai seama cât ești dispus să investești sau dacă mai merită să continui o relație, care pare să aibă suișuri și coborâșuri.
Bani – La începutul săptămânii încasezi bani din alte surse decât salariile și o parte din ei îi folosești pentru casă, cumpărături, cadouri.
Muncă– Finalul săptămânii este activ în planul muncii și simți că se amplifică tot, este mai mult de muncă, trebuie să te încadrezi în niște termene. Nu sunt excluse surprize neașteptate, să preiei sarcinile unui coleg sau să fie nevoie să lucrezi în weekend.

Horoscop Balanță săptămâna 11 – 17 decembrie 2023

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect de susținere și cooperare cu Mercur în tranzit prin casa vieții de familie. Comunicarea cu ceilalți membrii ai familiei este bună, vă ajutați reciproc și traversați o perioadă bună pentru a rezolva niște conflicte și a înțelege cât de importantă este comunicarea în rezolvarea problemelor.
Bani – Vineri este posibil să încasezi niște sume de bani sau să faci niște cumpărături mai mari, să ai discuții legate de masa de sărbători, ce cheltuieli presupune, să stabilești ce sume de bani aloci cadourilor, dacă nu le-ai achiziționat încă.
Muncă- Sectorul comunicării, opiniilor, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și interacțiunea cu ceilalți este activat de Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape privind modalitatea de gândire, luarea deciziilor, negocierilor sau felul cum primești și transmiți înformația. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Neptun din casa muncii, așa că, s-ar putea să amâni niște decizii din cauza faptului că ești confuz și indecis cu privire la niște propuneri care vin spre tine.

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Venus, micul benefic, dar și guvernatoarea casei relațiilor, în tranzit prin casa personalității tale, formează un aspect de susținere și de cooperare cu Mercur din sectorul comunicării, semn că vei reuși să comunici mai bine cu partenerul, sunteți pe aceeași lungime de undă și rezolvați împreună o serie de provocări, care apar pe parcursul săptămânii.
Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care se formează în sectorul banilor munciți, obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Încep noi etape, îți setezi obiective pe termen lung și ești invitat să-ți administrezi mai bine banii, să găsești soluții de creștere. Pentru că Neptun din casa speculațiilor financiare și a valorificării talentelor/abilităților formează un aspect tensionat cu Luna Nouă este posibil să nu vezi clar o situație financiară, să fii indecis, confuz sau nepregătit încă să iei o decizie.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 13 decembrie, prin zodia Capricorn, prin casa comunicării, informațiilor și învățării și până pe 2 ianuarie ești invitat să-ți reevaluezi modalitatea de comunicare și interacționare cu ceilalți. Poți relua proiecte, discuții, cursuri.

Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, care se formează pe 13 decembrie în sectorul personalității. Ești invitat să-ți setezi obiective pe termen lung, să te gândești cum te poți dezvolta, să crești și să evoluezi. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Neptun și este posibil să nu simți susținerea familiei în demersurile tale sau să nu fii pregătit, pentru că trebuie să-ți rezervi mai mult timp celor dragi.
Bani – Sectorul financiar se activează, din 13 decembrie, de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, și urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a unor planuri financiare. Poți relua discuții, negocieri salariale sau care privesc niște colaborări externe. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii importante până pe 2 ianuarie, ci să faci curățenie în activitățile profesionale și să păstrezi acele proiecte care-ți aduc beneficii financiare.
Muncă– În primele zile ale săptămânii este posibil să intri în conflicte cu șefii sau cu cineva cu putere de decizie pentru că nu ești de acord cu anumite decizii. Deși sesizezi că nu se merge pe direcția discutată, nu te poți abține să nu-ți spui direct părerile. Finalul săptămânii aduce provocări la locul de muncă și evenimente neașteptate.

Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care se formează în sectorul subconștientului și trecutului. Neptun din casa comunicării formează un aspect tensionat cu Luna Nouă și s-ar putea să simți confuzie în luarea unor decizii. Recomandarea astrelor este să-ți faci un bilanț și să elimini din viața ta tot ce te ține în loc.
Bani – În weekend au loc surprize sau evenimente neașteptate în planul financiar, așa că ai grijă cum gestionezi banii pe care îi deții!
Muncă– Tot pe 13 decembrie și Mercur, guvernatorul casei muncii, își începe mișcarea retrogradă, prin casa personalității și te invită la o reevaluare, o reviziure a planurilor personale. Până pe 2 ianuarie, urmează trei săptămâni, în care poți analiza diverse situații în planul profesional, însă decizii majore sunt recomandate după ce revine Mercur la mișcarea directă.

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Pe 13 decembrie, Mercur, guvernatorul casei sentimentale, își începe mișcarea retrogradă prin casa frământărilor interioare și trecutului. Urmează o perioadă de trei săptămâni când pot reveni în viața ta persoane din trecut, să te răscolească. Recomandarea este să analizezi ce anume s-a întâmplat și să mergi înainte, să nu te mai întorci, pentru că nu vei face decât să-ți răscolești și mai mult sentimentele. Dacă abordezi constructiv contextul astral, poți avea parte de o vindecare.
Bani – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să apară niște nemulțumiri legate de partea financiară, pentru că se blochează un proiect din cauza banilor sau nu găsești resurse. Pe de altă parte, nu reușești să recuperezi niște sume de bani împrumutate.
Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi începuturi, prin setarea unor obiective profesionale pe termen lung, privind relațiile pe care le ai cu cei cu care desfășori activități.

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 decembrie 2023

Dragoste– Relația cu partenerul este destul de tensionată și odată cu intrarea în mișcare retrogradă a lui Mercur, guvernatorul casei relațiilor, din 13 decembrie, ai putea să reiei niște dialoguri și să clarifici anumite aspecte ale relației.
Bani – În prima parte a săptămânii te preocupă situația financiară, să administrezi cât mai bine niște sume pe care le încasezi sub formă de bonus sau primă. Ai multe cheltuieli și vrei să reușești să te încadrezi în buget.
Muncă– Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este activat, în 13 decembrie, de Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi și setarea unor obiective profesionale pe termen lung. Fii atent la oportunități, însă nu te arunca cu capul înainte și analizează-le bine, pentru că aspectul, care se formează între Neptun, în tranzit prin zodia ta, și Luna Nouă poate aduce confuzie!
Tot pe 13 decembrie, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 va răscoli planurile pe termen lung legate de activitatea profesională. Urmează o perioadă de trei săptămâni de reevaluări și revizuiri.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni