• PRO TV
  • Simona Halep și-a cumpărat vilă de lux în Dubai și s-ar fi mutat în paradisul milionarilor. Sportiva și-a vândut vila de la Snagov și ar fi început o nouă etapă

Simona Halep și-a cumpărat vilă de lux în Dubai și s-ar fi mutat în paradisul milionarilor. Sportiva și-a vândut vila de la Snagov și ar fi început o nouă etapă

Simona Halep și-a cumpărat vilă de lux în Dubai și s-ar fi mutat în paradisul milionarilor. Sportiva și-a vândut vila de la Snagov și ar fi început o nouă etapă

Simona Halep a reușit să își vândă vila de la Snagov, pe care a cerut milioane de euro și și-a cumpărat o vilă luxoasă, în Dubai. Mai mult decât atât, chiar s-ar fi mutat acolo, în țara care atrage, anual, din ce în ce mai mulți români.

Gallery

Simona Halep ar fi plecat din România, în Dubai, după ce și-a vândut vila de peste patru milioane de euro, de la Snagov. Sportiva ar fi făcut mutarea de ceva timp, dar nu a vorbit despre acest lucru până acum.​

Simona Halep s-ar fi mutat în Dubai

În urmă cu doar câteva luni, Simona Halep își scotea la vânzare vila din Snagov. Locuința de pe malul lacului avea o suprafață de 420 mp, un living cu deschidere către piscină, o curte destul de mare, un dormitor matrimonial, dressing, un birou, o sală de sport, alte două dormitoare cu dressing fiecare și băi proprii, dar și o baie pentru oaspeți.

Pentru toate acestea și pentru vederea spre lac de care se bucurau cei care stăteau în orice cameră, Simona a cerut 4,2 milioane de euro. A găsit un cumpărător și a urmat achiziționarea unei vile luxoase, în Dubai, relatează Orange Sport, în care s-ar fi mutat încă din această vară.

Ion Țiriac îi ia, din nou, apărarea Simonei Halep

Ion Țiriac este una dintre persoanele publice care a rămas alături de Simona Halep când a început scandalul de dopaj și continuă să o sprijine, în timp ce aceasta așteaptă finalizarea procesului.

Recent, miliardarul s-a declarat extrem de nemulțumit de faptul că ITIA publicat raportul incriminatoriu cu întârziere, cel în urma căruia sportiva a fost suspendată patru ani.

Până când va avea loc audierea TAS, iar Simona Halep va încerca să își demonstreze, din nou, nevinovăția, aceasta se bucură de câteva momente de liniște, departe de România.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni