• PRO TV
  • VIDEO Tatăl lui Vlad Pascu rupe tăcerea și oferă un răspuns pentru toate acuzațiile primite. Cum își justifică faptele

VIDEO Tatăl lui Vlad Pascu rupe tăcerea și oferă un răspuns pentru toate acuzațiile primite. Cum își justifică faptele

VIDEO Tatăl lui Vlad Pascu rupe tăcerea și oferă un răspuns pentru toate acuzațiile primite. Cum își justifică faptele

Mihai Pascu, tatăl șoferului teribilist de la 2 Mai, a vorbit pentru prima dată despre toate acuzațiile pe care le-a primit, după accidentul mortal produs din vina copilului său.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul de 20 de ani care în luna august a anului 2023 s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe diferite și a lovit din plin un grup de 8 persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. 

Imediat după accident, Vlad Pascu a părăsit locul faptei, însă a fost găsit de polițiști câteva zeci de minute mai târziu, în Vama Veche. La acel moment, mai multe persoane au vehiculat un zvon conform căruia tatăl tânărului de 20 de ani ar fi încercat să îl salveze de închisoare  pe băiat. 

Tatăl lui Vlad Pascu face declarați halucinante, la patru luni de la tragedia de la 2 Mai

La 4 luni de la tragedie, tatăl lui Vlad Pascu a decis să rupă tăcerea. Bărbatul a oferit un scurt interviu în cadrul căruia a răspuns câtorva acuzații primite în ultimele luni. În primă fază, Mihai Pascu a explicat faptul că nu a încercat să își salveze fiul de consecințele faptelor sale, punctând că nu are nicio cunoștință influentă în sediul poliției din Constanța. 

„Niciodată! Nu Cunoșteam pe nimeni. Nu a existat niciodată așa ceva. Cred ca în Constanța am fost, în toată viața mea, de 5 ori. Nu am nicio treabă, nici nu-mi place litoralul din România. (…) De unde să sun?! Nici nu am vreun număr de telefon. Așa s-a vehiculat și vivazi de banii pe care-i am și vizavi de proprietăți”, a spus Mihai Pascu.

Ce avere deține, de fapt, tatăl lui Vlad Pascu

După ce Vlad Pascu a produs accidentul devastator de la 2 Mai, în spațiul public s-a zvonit că tânărul ar proveni dintr-o familie putred de bogată. Astfel, în cadrul interviului oferit de Mihai Pascu, s-a aflat ce avere deține bărbatul, mai exact.

„Dacă mi-aș vinde tot, probabil că aș ajunge undeva la 2 milioane de euro. Dar dacă aș vinde tot și pe prețul pe care l-aș aștepta ceva timp. (…) Am două apartamente. (…) Nu există așa ceva(n.r. referindu-se la informațiile conform cărora ar fi cămătar)”, a mai spus tatăl lui Vlad Pascu. 

Sursă foto: Știrile PRO TV, Facebook, TikTok, INQUAM Photos/Octav Ganea

@valentynohotyahoo6

Pascu Mihail, răspunde la întrebararea dacă a intervenit telefonic în ziua tragediei din stațiunea 2 Mai.

♬ sunet original - [email protected]

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni