• PRO TV
  • Rona Hartner a fost dependentă de alcool, la doar 14 ani: „Beam cot la cot cu tata”. Artista a încercat să își ia viața de două ori din această cauză

Rona Hartner a fost dependentă de alcool, la doar 14 ani: „Beam cot la cot cu tata”. Artista a încercat să își ia viața de două ori din această cauză

Rona Hartner a fost dependentă de alcool, la doar 14 ani: „Beam cot la cot cu tata”. Artista a încercat să își ia viața de două ori din această cauză
Sursa: Captură video YouTube

Rona Hartner a aut o perioadă grea, când, la o vârstă fragedă, avea probleme cu alcoolul. Aceasta ajunsese să bea alături de tatăl ei, lucru ce a împins-o către tentative de sinucidere.

Gallery

​Rona Hartner nu a avut deloc o viață ușoară, iar problemele cu care s-a confruntat nu au început în ultimii ani, ci au existat încă de când a fost mică. Aceasta s-a confruntat inclusiv cu probleme cu alcoolul, dar a reușit să încheie acest capitol.

Rona Hartner a fost dependentă de alcool

În cadrul unei emisiuni televizate, Rona Hartner a mărturisit că, atunci când consuma alcool, încerca să nu o facă în cantități foarte mari, pentru a nu avea un comportament de care să nu fie mândră. Aceasta ajunsese să bea „cot la cot” cu tatăl ei, lucru pe care nu l-a uitat.

„Sunt prea impulsivă la alcool și nu beau. Alcoolul nu-l suportă ficatul meu, nu este pentru mine... Îmi place să beau un vin, să-l gust (...)

Poate să scoată o mare impulsivitate, o impulsivitate care există la toți cei care beau. Așa cum produsele interzise adus caracteristici... Mie îmi place să rămân eu. Țin foarte tare alcoolul în frâu, beau foarte puțin, doar la ocazii”, a povestit artista.

Rona Hartner a încercat să își ia viața din cauza alcoolului

Dependența de alcool devenise atât de mare, încât Rona a vrut să își ia viața. În urmă cu ceva timp, recunoscuse că ajunsese să bea „cot la cot” cu tatăl ei, fiind un „sport național în România, când nu te realizai”.

Regretata artistă spunea că „spiritul din alcool este un duh rău, al nervilor și al mâniei”, iar problema ajunsese atât de apăsătoare, încât a vrut să își ia viața de două ori.

„E nasol la mine. Dacă aș bea, mă enervez foarte tare... am un caracter prea impetuos și am avut și vreo două tentative de sinucidere de la alcool”, a mai spus aceasta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Rona Hartner a murit în urmă cu două săptămâni, pe data de 23 noiembrie, la doar 50 de ani, după ce anunțase că a învins cancerul pentru a doua oară. La doar câteva zile de când a anunțat că s-a vindecat, o metastază a reapărut, iar artista s-a stins în doar câteva zile.

 

Sursa foto: Facebook, Captură Video, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni