• PRO TV
  • Iluzia optică virală care îți arată dacă ai noroc cu carul în viață sau ești urmărit de ghinion la tot pasul

Iluzia optică virală care îți arată dacă ai noroc cu carul în viață sau ești urmărit de ghinion la tot pasul

Iluzia optică virală care îți arată dacă ai noroc cu carul în viață sau ești urmărit de ghinion la tot pasul

Mia Yilin este populară pe TikTok, acolo unde are peste jumătate de milion de urmăritori. Tânăra postează iluzii optice cu ajutorul cărora utilizatorii pot afla trăsături ascunse ale personalității lor.

Recent, o nouă iluzie optică postată de Mia s-a viralizat pe rețelele de socializare. În funcție de ceea ce vezi prima dată în imaginea de mai jos, poți afla dacă ești o persoană norocoasă sau dacă ești urmărită de ghinion și probleme în viață.

Unii utilizatori au spus în glumă că Mia are puteri magice și asta pentru acuratețea predicțiilor sale.

Dacă vezi o cărare mărginită de tufișuri

Dacă ai văzut prima dată o cărare mărginită de tufișuri, atunci ești foarte norocos. Ești o persoană iscusită, determinată, care a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde se află în acest moment. De asemenea, știi cum să te înțelegi ușor cu oamenii, iar farmecul tău aparte și abilitățile sociale te-au ajutat și ele să îți atingi obiectivele.

„Ești o persoană destul de norocoasă în general. De fiecare dată când ești confuz sau blocat, întotdeauna găsești în cele din urmă calea cea bună prin autocunoaștere și sprijin din partea celorlalți”, a explicat Mia.

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #psychology #opticalillusion #entertainment #fun #trending #fyp #fypシ #observation #chinesewithmia #mia_yilin #fengshui #fortune #wealth #Asian #relationship #repost ♬ original sound - Mia Yilin ?

Partea din spate a capului unui bărbat

Dacă ai văzut pentru prima dată ceafa unui bărbat, atunci este posibil să ai o perioadă dificilă în acest moment. Ești foarte ambițios și ești admirat de cei dragi, dar uneori te lupți să ceri ajutor atunci când ai nevoie.

Ești hotărât, stoic și amabil, iar aceste calități te vor ajuta în cele din urmă și lucrurile ar putea deveni mult mai bune pentru tine în viitorul apropiat.

„Chiar dacă mulți oameni te invidiază, nimeni nu înțelege cu adevărat greutățile și obstacolele prin care ai trecut pentru a ajunge unde ești”, a spus Mia.

 Fotografii: TikTok

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni