• PRO TV
  • Cine este noua iubită a lui Kamara? Artistul a făcut publică relația cu tânăra, după ce în trecut a negat ca ar forma un cuplu

Cine este noua iubită a lui Kamara? Artistul a făcut publică relația cu tânăra, după ce în trecut a negat ca ar forma un cuplu

Cine este noua iubită a lui Kamara? Artistul a făcut publică relația cu tânăra, după ce în trecut a negat ca ar forma un cuplu

Kamara nu se mai ascunde și a făcut publică relația cu Gabriella Nastas.

Gallery

Kamara iubește din nou

A ieșit soarele și pe strada lui Kamara, după mult timp în care a stat singur, acum și-a găsit dragostea în brațele unei femei. Chiar dacă a negat în trecut că ar avea o relație cu ea, ei bine, acum a oficializat totul.

Kamara trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriella Nastas, cu care, inițial, și-a dorit să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Artistul a dezvăluit că i-a cunoscut deja părinții iubitei sale, semn că relația lor este cât se poate de serioasă.
„A durat ceva timp de când ne cunoaștem noi, de la începuturile ei. Noi nu că am hotărât să ne ascundem, am hotărât să trăim lucrurile așa cum sunt și ele, dacă cineva le remarcă, e foarte bine. După relația pe care și-a asumat-o, celelalte relații pe care le-a avut nu le-a mai asumat.

Eu am înțeles foarte bine. Eu îi cunosc părinții de la început, am fost și în vacanță cu mama ei”, a declarat Kamara în cadrul unei emisiuni TV.

Chiar dacă se cunoscut de ani buni, Kamara și Gabirella și-au ținut povestea de iubire departe de ochi curioșilor, însă acum totul este oficial, cei doi formează un cuplu.
„Ideea e că nu ne-am regăsit în același timp în studio și din moment ce noi am vorbit ceva acasă… Până la urmă, ideea este că mă bucură un lucru. Noi ne știm de atâta amar de vreme, ne știm de foarte mulți ani (…) Nu am putut să spun pentru că cealaltă persoană era de o altă părere”, a mai adăugat artistul în cadrul emisiunii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni