• PRO TV
  • Ruby, primele declarații după ce s-a spus că este însărcinată: „E ceva ce mi-am dorit”

Ruby, primele declarații după ce s-a spus că este însărcinată: „E ceva ce mi-am dorit”

Ruby, primele declarații după ce s-a spus că este însărcinată: „E ceva ce mi-am dorit”

În ultima perioadă s-a speculat că Ruby este însărcinată, asta după ce fanii au observat că silueta sa a suferit câteva modificări. Iată cum a răspuns vedeta în urma zvonurilor!

Gallery

​Ruby, una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc, a apărut de curând în spațiul public cu o burtică suspectă de gravidă, iar fanii săi au intrat imediat la bănuieli.

Pentru că circulă multe zvonuri conform cărora ar urma să devină mamă pentru prima dată, vedeta a ținut să lămurească totul. Se pare că silueta sa a suferit câteva modificări din cauza alimentației, dar acest lucru nu o deranjează deloc, ba din contra.

Ruby și-a dorit să mai ia în greutate, fiindcă se simțea mult prea slabă.

„Nu sunt însărcinată, aș fi postat imediat poze cu burtica. Rochia pe care am avut-o la filmările de la Pro TV era cea pe care mi-o făcusem pentru nunta lui Smiley și am zis s-o mai port o dată. A fost printre puținele evenimente în care am purtat ceva larg. M-am și îngrășat puțin. E ceva ce mi-am dorit, eram schiloadă, subnutrită. Eram schelete.

Am puțină burtică atunci când mănânc înainte de evenimente. Din 2020, am început să slăbesc foarte tare. Iar anul acesta m-am ambiționat și mi-am zis gata, s-a terminat cu schilodenia. Ce-i drept, am mâncat mai multe dulciuri intenționat, pentru că știam că o să se vadă”, a dezvăluit Ruby, conform cancan.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni