• PRO TV
  • Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, gest impresionant după moartea artistei. Ce a făcut pentru fiica lui, Rita Sumalya

Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, gest impresionant după moartea artistei. Ce a făcut pentru fiica lui, Rita Sumalya

Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, gest impresionant după moartea artistei. Ce a făcut pentru fiica lui, Rita Sumalya

Vestea conform căreia Rona Hartner s-a stins din viață a adus multă tristețe în sufletele românilor. Aceasta a fost întotdeauna iubită de publicul larg, iar decesul său a venit într-un moment complet neașteptat, pe data de 23 noiembrie 2023.

Gallery

Rona Hartner a fost una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta, deși întotdeauna apărea cu zâmbetul pe buze la evenimentele la care se prezenta, în realitate se lupta cu o boală necruțătoare: cancer. La data de 23 noiembrie 2023, vedeta s-a stins din viață, într-un spital din Franța, acolo unde a fost supravegheată de fiica ei, Rita Sumalya și de sora ei, Rinda Hartner. 

Câteva zile mai târziu, pe 1 Decembrie 2023, Rona Hartner a fost înmormântată în România, la cimitirul Bellu Catolic din Capitală. La ceremonie au fost prezente mai multe persoane care au cunoscut-o personal pe Rona, dar și fostul ei soț, Rocco Sedano.

De-a lungul anilor, Rona Hartner nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa tatălui fiicei sale, ba din contra, întotdeauna a menționat că bărbatul nu se implică în viața Ritei Sumalya. Acum însă, Rocco a făcut un gest care a atras imediat atenția oamenilor.

Gallery

​Ce gest a făcut Rocco Sedano la înmormântarea Ronei Hartner

Rocco Sedano și-a făcut apariția la înmormântarea fostei sale soții, lucru care a atras imediat atenția oamenilor. Bărbatul care în ultimii 15 ani nu și-a căutat prea des fiica, de această dată a vrut să dea dovadă de un tată exemplar. 

Astfel, pe tot parcursul slujbei de înmormântare, Rocco Sedano a ținut-o în brațe pe Rita Sumalya, i-a alinat durerea și chiar a discutat cu ea despre o posibilă „împăcare” în relația tată-fiică. 

Ce a spus Rinda, sora Ronei Hartner, despre apariția lui Rocco Sedano 

Rinda Hartner nu este foarte încântată de faptul că Rocco Sedano a reapărut „ca din fum” în viața Ritei Sumalya. Aceasta a declarat că bărbatul a revenit în peisaj pentru a o îndepărta pe tânăra de 15 ani de familia sa

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară (n.r. – 2 decembrie) către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a mărturisit pentru Click!, după înmormântare, Rinda Hartner.

Foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni