• PRO TV
  • Cum a reușit Oana Zăvoranu să îl ierte pe Alex Ashraf, după ce a înșelat-o: „Nu mor vulturii când vor fluturii”

Cum a reușit Oana Zăvoranu să îl ierte pe Alex Ashraf, după ce a înșelat-o: „Nu mor vulturii când vor fluturii”

Cum a reușit Oana Zăvoranu să îl ierte pe Alex Ashraf, după ce a înșelat-o: „Nu mor vulturii când vor fluturii”

Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf, s-au aflat la un pas de divorț după ce bărbatul a înșelat-o. Chiar dacă a suferit enorm, vedeta l-a iertat într-un final, iar urmăritorii săi din mediul online au fost curioși să afle cum a reușit să treacă peste infidelitatea partenerului său.

Gallery

​Vestea că Alex Asraf avea o relație extraconjugală a zguduit din temelii lumea mondenă românească. Soția sa, Oana Zăvoranu, a reacționat dur la vremea respectivă, acuzându-și pertenerul că i-a cheltuit banii pentru a-i face pe plac amantei.

Având în vedere scandalul dintre cei doi, fanii se așteptau ca nimic să nu mai fie la fel, însă au avut parte de o surpriză. Vedeta și-a iertat soțul și a vorbit despre acest lucru chiar pe rețelele de socializare.

„Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei personal de Instagram.

Pe de cealaltă parte, Alex Ashraf i-a promis soției că nu o va mai înșela niciodată, recunoscând faptul că a făcut „o prostie atunci când a plecat”.

„Eu am făcut primul pas al împăcării. Nu e nicio rușine să spun asta. Pur și simplu, mi-am dat seama că am făcut o prostie atunci când am plecat de lângă ea, într-un moment de rătăcire. Fiecare dintre noi mai trece și prin perioade dintr-astea, de vulnerabilitate.

De data asta a fost vina mea! Când am realizat gafa imensă făcută, am purtat o lungă discuție cu Oana pe tema asta. Bine, nici în perioada în care am stat separat, noi am continuat să ținem legătura, să discutăm. O făceam în fiecare zi și asta cred că ne-a prins bine amândurora”, a declarat Alex Ashraf pentru cancan.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni