• PRO TV
  • Maria Constantin și soțul ei, Robert, vor să devină părinți. Artista, urmărită de o problemă de sănătate: „Nu știu dacă Dumnezeu mai vrea”

Maria Constantin și soțul ei, Robert, vor să devină părinți. Artista, urmărită de o problemă de sănătate: „Nu știu dacă Dumnezeu mai vrea”

Maria Constantin și soțul ei, Robert, vor să devină părinți. Artista, urmărită de o problemă de sănătate: „Nu știu dacă Dumnezeu mai vrea”

Maria Constin are, deja, un copil, dar își dorește încă unul, alături de Robert, cel cu care s-a cununat în această vară. Cei doi au început să lucreze în acest sens și speră ca Dumnezeu să le asculte rugăciunile.

Gallery

​Maria Constantin și Robert s-au cununat civil și religios, dar tot ceea ce le lipsește este un copil. Cu toate că își doresc foarte mult să își întemeieze o familie și încearcă să își îndeplinească această dorință, artista este conștientă că s-au putea să rămână doar un vis.

Maria Constantin și Robert Stoica vor să devină părinți

Au ajuns în fața altarului, dar, acum, își doresc să aibă și un copil. În momentul de față, aceasta este cea mai mare dorință a lor, dar nu ține doar de ei, motiv pentru care, se roagă la Dumnezeu.

În cadrul unei emisiuni televizate, Maria Constantin a mărturisit că a întâmpinat unele probleme la prima sarcină, motiv pentru care, a fost nevoită să facă un tratament. Tocmai din această cauză, este conștientă că ar putea să nu mai aibă un copil, dar, cu toate acestea, încearcă.

„Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar, având în vedere că eu am avut probleme și, prima dată când am rămas însărcinată, am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea. Fac, totuși, 37 de ani. Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă”, a declarat cântăreața.

Cum a decurs nunta Mariei și a lui Robert

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit în această vară și au avut o petrecere atipică. Cei doi au vrut ca, la nunta lor, să nu se respecte nicio tradiție, iar toată lumea a trebuit să vină îmbrăcată în alb.

Cu toate că, pentru unele persoane, aceste lucruri nu au fost pe placul lor, cei doi miri s-au distrat de minune și s-au bucurat din plin de fiecare moment din cea mai frumoasă zi din viața lor.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni