• PRO TV
  • Gina Chirilă s-a confruntat cu depresia postnatală. Soția lui Bogdan Vlădău a recunoscut totul abia acum: „Am trecut printr-o depresie foarte rea”

Gina Chirilă s-a confruntat cu depresia postnatală. Soția lui Bogdan Vlădău a recunoscut totul abia acum: „Am trecut printr-o depresie foarte rea”

Gina Chirilă s-a confruntat cu depresia postnatală. Soția lui Bogdan Vlădău a recunoscut totul abia acum: „Am trecut printr-o depresie foarte rea”

Gina Chirilă este una dintre cele mai frumoase femei din România și are o viață la care mulți doar visează, dar acest lucru nu înseamnă că a fost ocolită de unele probleme, precum depresia postnatală.

Gallery

​Gina Chirilă se numără printre mamele care au avut de-a face cu depresia postnatală, care a durat trei luni. Aceasta a avut de-a face cu o perioadă destul de dificilă, dar a reușit să o depășească.

Gina Chirilă s-a confruntat cu depresia postnatală

În urmă cu trei ani, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit părinții Katiei, doar că primele trei luni după naștere au fost solicitante inclusiv emoțional și psihic. Modelul a recunoscut că, născând prin cezariană, a avut nevoie de mai mult timp pentru a se reface, ceea ce a făcut ca lunile respective să fie și mai greu de suportat.

„Am trecut printr-o depresie foarte rea, a durat vreo 3 luni. După naștere, mie mi s-a părut că mintea și corpul și-au revenit după un an jumate, nu imediat. Depresia este un lucru foarte real, este un proces hormonal. Îi ia timp corpului să se recalibreze.

Am acceptat că trec printr-o schimbare. Am identificat că există această depresie și am avut suport - pe mama, pe Bogdan. E bine să ai parte de înțelegere în jurul tău, și așa eram eu ciudată”, a povestit Gina Chirilă, conform Unica.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează echipa perfectă

Odată ce copilul a apărut între ei, Gina și Bogdan au văzut că fac o echipă mult mai bună decât au crezut, deoarece au fost nevoiți să se adapteze noului stil de viață, în timp ce au continuat să și muncească.

Soția lui Bogdan Vlădău are parte de ajutor din partea acestuia, inclusiv în ceea ce privește creșterea micuței, lucru ce nu o poate face mai fericită. Cu toate acestea, au decis să facă anumite compromisuri, pentru a se asigura că unul dintre ei rămâne alături de fiica lor, când vine vorba de călătorii peste hotare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni