• PRO TV
  • Cine este Victoria, fata care ține în casă o panteră. A devenit o celebritate pe TikTok, cu peste 10 milioane de urmăritori

Cine este Victoria, fata care ține în casă o panteră. A devenit o celebritate pe TikTok, cu peste 10 milioane de urmăritori

Cine este Victoria, fata care ține în casă o panteră. A devenit o celebritate pe TikTok, cu peste 10 milioane de urmăritori

Când a fost adoptată, Luna părea un pui de pisică subnutrit. Lunile au trecut, iar animăluțul s-a transformat într-o panteră neagră superbă. Povestea felinei este relatată de Victoria, tânăra care a îngrijit-o din primele zile de viață.

Luna_the_pantera”  este contul de TikTok, urmărit de peste 10 milioane de oameni din diferite țări ale lumii. Internauții sunt șocați când văd imaginile emoționante și pline de afecțiune între animalul sălbatic și stăpâna lui. Puțini îi știu povestea adevărată. 

Gallery

​Victoria locuiește în inima Siberiei, acolo unde a adăpostit în casa ei un pui de panteră, părăsit de mama lui, într-o grădină zoologică. 

„Mama lui Luna a refuzat să o hrănească în a șaptea zi după naștere. Angajații grădinii zoologice nu au observat imediat că puiul a fost aruncat din cuib, iar acest lucru a dus la consecințe nefavorabile. Mi s-a cerut să am grijă de ea, pentru că am avut deja o experiență similară și locuiam cel mai aproape de grădina zoologică. Am fost de acord să am grijă de ea și apoi am decis să o cumpăr pe Luna (conducerea grădinii zoologice a plănuit să o vândă și era foarte probabil ca Luna să nu fi primit îngrijirea și controlul veterinar necesar de care avea nevoie în acel moment). Luna este cu mine din a opta zi după ce s-a născut. Acest animăluț a trecut prin multe încercări și mai are unele probleme de sănătate, dar părerea specialiștilor este una optimistă. Sper că vom rămâne împreună cu Luna pentru totdeauna”, povestea Victoria cu ceva timp în urmă. 

De la aproximativ trei luni, puiul de panteră s-a împrietenit cu cățelușa familie, Venza. De atunci sunt nedespărțite. Cățeaua din rasa Rottweiler a devenit ca o mamă pentru Luna. Imaginile cu cele două adună milioane de vizualizări pe TikTok. 

@luna_the_pantera

My little Luna ❤️

♬ never have i ever - Casey Baer

În ciuda unor îngrijorări din partea oamenilor, care îi scriu Victoriei despre pericolul la care se expune, tânăra menționează că Luna este foarte liniștită și blândă. Mai mult, spre deosebire de pisicile pe care le mai are în casă, animalul sălbatic se comportă exemplar. „Cred că dacă era om, era extrem de ordonat, îi plăcea curățenia”, spune Victoria. 

@luna_the_pantera

My usual day?

♬ A LOT by John K - LMC

În prezent, contul de TikTok despre Luna și Venza îi aduc tinerei sume frumoase în cont și asta pentru că multe filmulețe depășesc chiar și 30 de milioane de vizualizări. 

Spre exemplu, pe TikTok, poți câștiga în jur de 400 de dolari cu un clip care adună 10 milioane de vizualizări.

Sursă foto: Instagram/
luna_the_pantera

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni