• PRO TV
  • Cătălin Botezatu, luat la zor pentru cum și-a făcut apariția la mănăstire: „Asta-i ținută de mers la Sfânta Biserică?!”. Designer-ul nu a impresionat cu vestimentația aleasă

Cătălin Botezatu, luat la zor pentru cum și-a făcut apariția la mănăstire: „Asta-i ținută de mers la Sfânta Biserică?!”. Designer-ul nu a impresionat cu vestimentația aleasă

Cătălin Botezatu, luat la zor pentru cum și-a făcut apariția la mănăstire: „Asta-i ținută de mers la Sfânta Biserică?!”. Designer-ul nu a impresionat cu vestimentația aleasă

Cătălin Botezatu și-a făcut apariția la mănăstire într-un mod mai puțin obișnuit, din punct de vedere al vestimentației. Ținuta lui nu a fost trecută cu vederea, unele persoane considerând că nu s-a îmbrăcat adecvat.

Gallery

​Ținuta pe care a purtat-o Cătălin Botezatu când a mers la mănăstire nu a fost deloc pe placul unor internauți, care au sesizat imediat acest lucru, în comentarii. Creatorul de modă s-a fotografiat în curtea unui lăcaș de cult din Maramureș.

Cătălin Botezatu, în capot la mănăstire

Un împătimit al modei, Cătălin Botezatu nu a ieșit oricum din casă nici când a mers la mănăstire, doar că ținuta pe care a ales-o nu a fost pe placul tuturor.  Creatorul de modă a ales o ținută albă și un capot în dungi, albe și negre, și-a făcut câteva fotografii și le-a postat în mediul online.

„Fii fericit pentru acest moment! Acest moment este chiar viața ta! Mulțumesc pentru toate urările primite azi!”, a fost mesajul postat de Botezatu, în dreptul imaginilor. Pe lângă comentariile de susținere și de apreciere pe care le-a primit, a fost luat la rost de unele persoane.

Câțiva internauți consideră că ținuta pe care a ales-o nu a fost una deloc potrivită pentru a merge la biserică și au sesizat acest lucru: „Asta-i ținută de mers la Sfânta Biserică?”.

Cătălin Botezatu și-a serbat ziua de naștere, în Maramureș

Săptămâna trecută, Cătălin Botezatu a dat o petrecere impresionantă, cu ocazia zilei sale de naștere. Creatorul de modă a împlinit 57 de ani și a avut alături cele mai dragi persoane. Petrecerea a avut loc la Maramureș, într-un cadru de poveste.

Petrecerea ca din povești a ținut cinci zile, de pe 30 noiembrie și până pe patru decembrie, iar designer-ul nu s-a uitat la bani. Acesta a avut o masă îmbelșugată, s-a asigurat că invitații săi vor avea parte de tot confortul și, conform Cancan, nici ținutele alese nu au fost la întâmplare.

Acesta a ales mai multe piese vestimentare de la unele case de modă renumite, pentru care ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 15.000 de euro.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni