• PRO TV
  • Ce-au descoperit polițiștii germani în borseta lui Cătălin Cherecheș. Primarul de Baia Mare ar putea primi 3 ani de închisoare în plus

Ce-au descoperit polițiștii germani în borseta lui Cătălin Cherecheș. Primarul de Baia Mare ar putea primi 3 ani de închisoare în plus

Ce-au descoperit polițiștii germani în borseta lui Cătălin Cherecheș. Primarul de Baia Mare ar putea primi 3 ani de închisoare în plus

Cătălin Cherecheș, primarul fugar din Baia Mare, a fost prins aseară de polițiștii germani în Augsburg.

Cherecheș a reușit să treacă prin Ungaria și Austria, fără ca să fie observat de polițiștii de acolo, ajungând în Germania. Inițial, autoritățile bavareze au depistat pe autostradă mașina condusă de mătușa lui Cătălin Cherecheș. Aceasta conducea cu 200 km/h. Primarul ar fi călătorit chiar în portbagajul mașinii până a ajuns la gara din Augsburg, unde a încercat să ia un taxi. Atunci a fost momentul în care l-au prins polițiștii. El s-a opus arestării, iar din primele imagini făcute publice edilul apare cu julituri pe față.

Gallery

În borseta lui Cătălin Cherecheș, polițiștii au descoperit 3265 de euro în numerar, aproximativ 150 de euro în forinți și echivalentul în lei a 320 de euro, potrivit stirileprotv.ro. Asupra lui s-au găsit și mai multe legitimații, dar și cărți de identitate, de România și de Italia.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, acesta s-a fi oprit la Budapesta, unde a băut vin fiert într-un local, iar odată ajuns în Germania a mers la Ulm, unde are o mătușă.

Legea fugarilor a fost adoptată în data de 29 noiembrie, iar Cătălin Cherecheș ar putea să primească încă 3 ani în plus, pentru fuga din țară. 

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Viorica Cherecheș, fost deputat, l-ar fi ajutat pe fiul ei să transporte sute de mii de euro în Germania, pe parcursul a mai mulți ani, scrie publicația de investigații defapt.ro. Banii au fost depozitați în casa surorii sale, într-un seif. Informația apare în decizia judecătorească prin care lui Cherecheș i se confiscă peste 2,5 milioane de lei. 

Sursă foto: Instagram/ Știrile PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni