• PRO TV
  • Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România! Ce se întâmplă în aceste momente

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România! Ce se întâmplă în aceste momente

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România! Ce se întâmplă în aceste momente

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România, astăzi, 29 noiembrie 2023. Prietenii și rudele vedetei s-au adunat în jurul actriței, pentru a o vedea pentru ultima dată.

Gallery

​Rona Hartner a murit în cursul zilei de joi, 23 noiembrie 2023, după o luptă lungă și grea cu cancerul. Aceasta s-a stins din viață în Franța, însă familia ei a decis să o aducă în România, pentru a fi înmormântată la Cimitirul Catolic Cimitirului Bellu Catolic, din Capitală. 

Conform informațiilor oferite de sora artistei, pentru publicația FANATIK, slujba  de înmormântare va avea loc vineri, pe 1 decembrie, la ora 12:00.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda Hartner, pe Facebook.

Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România, anunță CANCAN.

Ce se întâmplă în aceste momente, după ce trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România

În aceste clipe, familia, prietenii și fanii Ronei Hartner își iau rămas bun de la frumoasa actriță. Aceștia, care nu au reușit să meargă la priveghiul din Franța, îi vor aduce un ultim omagiu timp de două zile, la capela Cimitirului Bellu Catolic.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost ținut timp de 6 zile la Toulon, acolo unde muzicienii și prietenii actriței i-au făcut o slujbă de comemorare.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni