• PRO TV
  • Iluzie optică virală. Tu câți lupi poți depista în acest peisaj de iarnă?

Iluzie optică virală. Tu câți lupi poți depista în acest peisaj de iarnă?

Iluzie optică virală. Tu câți lupi poți depista în acest peisaj de iarnă?

O nouă iluzie optică care testează puterea vederii dar și capacitatea de concentrare s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare.

La prima vedere avem în față un peisaj spectaculos de iarnă. O „pătură” imensă de zăpadă, o pădure de brazi și în depărtare munți acoperiți de o mantie albă. În acest tablou iernatic se ascund și câțiva lupi, însă doar cei cu ochi de vultur îi pot observa în mai puțin de 20 de secunde.

Așadar, iluzia optică de azi te provoacă să găsești lupii ascunși în imagine. Fiecare utilizator are un mod unic de a examina și de a analiza lucrurile. Punctele de vedere și gândurile utilizatorilor se schimbă pe măsură ce interacționează cu iluzia optică.

Pe de altă parte, descoperirea lupului ascuns în iluzia optică este o procedură provocatoare din cauza dificultății de a distinge între iluzie și realitate.

Privește cu atenție imaginea de mai jos și cercetează fiecare colțișor al imaginii date. Analiza imaginii este esențială pentru localizarea lupilor.

Tu câți lupi găsești în imagine? Dacă ai descoperit cei patru lupi în mai puțin de 20 de secunde ești un geniu cu abilități excelente de rezolvare a problemelor. Vezi mai jos unde sunt ascunși aceștia.

 Foto: Indiatimes.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni