• PRO TV
  • De ce apare Cătălin Cherecheș cu răni pe față. Ce a vrut să facă edilul înainte de a fi prins de polițiștii germani

De ce apare Cătălin Cherecheș cu răni pe față. Ce a vrut să facă edilul înainte de a fi prins de polițiștii germani

De ce apare Cătălin Cherecheș cu răni pe față. Ce a vrut să facă edilul înainte de a fi prins de polițiștii germani

Cătălin Cherecheș a fost prins în seara de 28 noiembrie 2023, într-o benzinărie din Germania. În imagini, primarul municipiului Baia Mare apare cu urme de sânge pe față.

Edilul a fost prins de politiștii bavarezi și arestat, în orașul Augsburg, potrivit surselor Știrile PRO TV

Cherecheș a opus rezistență în momentul în care a fost prins de polițiștii de la Biroul de Criminalistică din Germania. Chiar facă era conștient că nu mai are unde să fugă, primarul a încercat să scape din mâinile polițiștilor. Prin asta se explică rănile de pe fața lui. Într-o fotografie obținută cu ajutorul surselor se observă urme de sânge pe obraz.

Gallery

Potrivit autorităților, el ar fi ajuns în gara din Augsburg ajutat de o mătușă, care a condus până acolo cu 200 de kilometri pe oră. La destinație, ar fi încercat să scape de mașină și să își continue drumul cu un taxi, pentru a se face nevăzut - moment în care a fost prins. De asemenea, greșeala pe care a comis-o și care le-a ușurat munca polițiștilor a fost că și-a reactivat telefonul mobil. Drept urmare, a fost localizat imediat.

Cherecheș plănuia să părăsească și Germania. Poliția Română a colaborat cu cea din Austria, Ungaria, Germania și Italia pentru a-l prinde pe fugar. Fostul șef al primăriei din Baia Mare are de executat acum o pedeapsă de 5 ani, în țară, pentru luare de mită în formă continuată.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni