• PRO TV
  • Pepe: “Scopul meu nu este sa o distrug pe Oana”  VIDEO

Pepe: “Scopul meu nu este sa o distrug pe Oana”  VIDEO

Pepe: “Scopul meu nu este sa o distrug pe Oana”  VIDEO

Intors din croaziera, Pepe a venit relaxat pe happylica, de 1 iunie, si a afirmat inca o data ca nu se va mai impaca vreodata cu Oana, precum si ca nu doreste sa ii faca rau, in ciuda faptului ca ea l-a denigrat cat a fost plecat.  

Eu nu doresc sa-i fac rau Oanei, pentru ca daca dorem ii faceam din prima zi. Scopul meu nu este sa o distrug pe Oana. Nu stiu daca se mai naste cineva care sa o iubeasca”, a precizat Pepe.

Scopul meu a fost intotdeauna sa o linistesc pe Oana. Mi-am dorit ca Oana sa-i arate publicului fata ea frumoasa”, spune Pepe care nu are de gand sa-si retraga plangerea penala “pentru ca eu am un prejudiciu foarte mare".
Pana acum, Pepe a investit peste 40.000 de euro in casa devastate de Oana, o data cu mutarea ei. “Cred ca pe 16 iunie, chiar de ziua Oanei, pot sa inaugurez casa”.

Ana Maria Prodan a stat de vorba cu Pepe si cei doi au discutat bineinteles despre Oana, despre faptul ca are mult mai multe dovezi acuzatoare in ceea ce o priveste. “Oana nu m-a crezut, a crezut ca merg la cacialma. Eu daca dadeam publicitatii tot ce am cu Oana, ce n-o iubeste lumea, atunci chiar ca trebuia sa plece din tara”.

Pentru ca o cunoaste foarte bine pe Oana, Pepe crede ca ea isi va strica relatiile si cu avocatul, si cu Ana Maria Prodan. “Eu cred ca Oana nu va mai avea o relatie de colaborare nici cu domnul avocat, nici cu Ana Maria Prodan. Eu o cunosc pe Oana cat e de dificila”.

Pepe o sfatuieste pe Marioara Zavoranu sa aiba grija de Oana si sa o duca la doctor pentru ca “e cu nervii la pamant. Sa aiba grija de Oana, sa o linisteasca, sa nu se mai duca ea in vacanta, sa o trimita pe Oana".

Pepe
a mai dezvaluit ca Oana mergea foarte des pe la ghicitoare si in timpul cat au fost impreuna si pentru ca ii era teama ca ea sa nu faca vreun accident, o ducea chiar el cu masina.

Pepe
refuza sa stea de vorba cu Oana, desi ea si-a exprimat dorinta sa aiba o discutie. “Dupa sapte ani de zile n-a inteles ce barbat are.Oana ma cunoaste foarte bine si nu ar trebui sa mai insiste. Stiam si cum se va numi copilul lor cand se va naste, ce sa aflu eu acum".
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni