• PRO TV
  • Culiță Sterp a trecut pragul cabinetului medicului. Artistul a avut nevoie rapid de o intervenție, pentru a rezolva o problemă ereditară: „ Astăzi este ziua cea mare”

Culiță Sterp a trecut pragul cabinetului medicului. Artistul a avut nevoie rapid de o intervenție, pentru a rezolva o problemă ereditară: „ Astăzi este ziua cea mare”

Culiță Sterp a trecut pragul cabinetului medicului. Artistul a avut nevoie rapid de o intervenție, pentru a rezolva o problemă ereditară: „ Astăzi este ziua cea mare”

Culiță Sterp a făcut o vizită medicului, pentru a rezolva o problemă cu care se confrunta de ceva timp. Artistul a spus doar familiei despre ce este vorba și și-a anunțat fanii cu doar câteva ore înainte.

Gallery

Culiță Sterp a ajuns pe mâinile medicilor, pentru a-și face un implant de păr, în speranța că va rezolva o problemă ereditară cu care se confruntă. Acesta a apelat la o persoană de încredere, pentru a se asigura că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor.

Culiță Sterp și-a făcut implant de păr

Acum câțiva ani, Culiță Sterp a măi făcut de două implant de păr, doar că nu a fost mulțumit în ceea ce privește rezultatul obținut, motiv pentru care, a decis să încerce din nou, doar că, de data aceasta, în Cluj.

Fiul cel mare al mamei Geta a mărturisit că implantul de păr nu este un moft, ci este o necesitate, deoarece, în partea din față, părul este foarte rar, motiv pentru care, este nevoit să folosească o pudră, pentru a umple golurile respective,  cauzate de o problemă ereditară.

„Astăzi este ziua cea mare pentru mine, pentru că mă duc să-mi fac implant la păr. După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față. Eu folosesc tot timpul o pudră, ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt, două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia. Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la Cluj”, a spus artistul, în mediul online.

Culiță Sterp își construiește casă

Culiță Sterp își construiește o casă luxoasă, așa cum mulți doar visează. Peste doar câteva luni, artistul, logodnica și fiul lor se vor muta în noua locuință, pe care o fac după bunul plac. Locuința va fi una impunătoare, cu etaj, iar artistul și Daniela Iliescu abia așteaptă ca totul să fie gata, pentru a avea locul lor.  

În urmă cu ceva timp, cei doi au spus că își mai doresc un copil, dar Daniela a mărturisit că, întâi de toate, vrea să îmbrace rochia de mireasă. Nunta va avea și ea loc în scurt timp, dar cei doi au ținut data secretă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni