• PRO TV
  • Viorel Lis și-a cumpărat deja locul de veci. Unde vrea să fie înmormântat fostul edil al Capitalei: „Mă duc lângă mama și tata”

Viorel Lis și-a cumpărat deja locul de veci. Unde vrea să fie înmormântat fostul edil al Capitalei: „Mă duc lângă mama și tata”

Viorel Lis și-a cumpărat deja locul de veci. Unde vrea să fie înmormântat fostul edil al Capitalei: „Mă duc lângă mama și tata”

Viorel Lis are aproape 80 de ani și este măcinat de boli grele. Împăcat cu ideea că într-o zi ar putea să nu mai fie, fostul edil al Capitalei și-a cumpărat deja locul de veci.

Gallery

Unde și-a cumpărat Viorel Lis loc de veci

Fostul edil al Capitalei trece prin momente extrem de dificile, măcinat de boli grele, Viorel Lis este împăcat cu tot ce se întâmplă în viața lui și nu exclude momentul în care nu va mai fi printre noi. Daca planul lui era să deschidă „Aleea Primarilor” la Cimitirul Bellu, acum s-a răzgândit și și-a cumpărat loc de veci în altă parte, la țară, în satul Zărnești, din comuna Mălureni, situat în județul Argeș.

Fostul edil al Capitalei își va dormi somnul de veci alături de părinții săi.

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata, nu?!”, a spus Lis, în emisiunea “Fiță cu Adiță”.

Oana Lis a dezvăluit, pentru Click.ro, că ideea ca Viorel Lis să fie îngropat la țară i-a aparținut unei verișoare de-a acestuia.

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el”, a declarat Oana Lis.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni