• PRO TV
  • Test de personalitate. Află ce spune despre tine modul în care ții telefonul în mână

Test de personalitate. Află ce spune despre tine modul în care ții telefonul în mână

Test de personalitate. Află ce spune despre tine modul în care ții telefonul în mână

Cu siguranță petreci multe ore pe zi cu telefonul în mână. Ceea ce poate nu știi încă este faptul că felul în care îți ții mobilul în mână poate spune multe despre personalitatea ta.

Un telefon mobil poate fi ținut în patru moduri diferite. Alege varianta ta din imaginea de mai sus și poți afla lucruri interesante despre tine.

1. Cu o singură mână și degetul mare

Dacă ești genul de persoană care derulează știrile de pe dispozitiv atingând și tastând pe acesta cu o singură mână, ești o persoană extrem de încrezătoare. Ești dispus să riști totul, dar cu prudență, ceea ce te va ajuta să obții rezultatele dorite.

Testul de personalitate sugerează că ești o persoană care se bucură de propriul univers mic. Savurezi momentele de bucurie în felul tău unic, dar nu te sfiești să ieși din zona ta de confort pentru a transforma obstacolele în oportunități de creștere.

Cu toate acestea, ești cu totul opusul în materie de relații cu alte persoane. Preferi să ai suficient timp pentru a înțelege dacă ai nevoie de o persoană în viața ta sau nu, înainte de a lua o decizie cu privire la începerea unei relații. Din această cauză, oamenii te pot vedea ca pe o persoană izolată și rezervată, potrivit Depor.com.

2. Cu două mâini și degetul mare

Acest mod de a ține telefonul indică faptul că ești o persoană înțeleaptă. Ești intuitiv, inteligent, înțelept, rezonabil și prudent. Îți calculezi toate acțiunile înainte de a face primul pas. Ai tendința de a raționa tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

În materie de dragoste nu ești însă înțelept. Ești persoana care ia decizii rapide, fără a reflecta asupra lor, ceea ce poate dăuna relației. În plus, devii extrem de critic atunci când vine vorba de chestiuni amoroase.

3. Cu două mâini și degetele mari

Folosirea ambelor mâini pentru a manevra telefonul indică faptul că îți place viteza. Ești rapid, eficient și gata să iei decizii pe loc. Te poți adapta cu ușurință la un mediu care se schimbă rapid și acționezi eficient în condiții noi.

Când vine vorba de dragoste, eficiența ta nu funcționează atât de bine. De fapt, este chiar opusă: dispare. Deseori nu reușești să abordezi o persoană care îți place din cauza asertivității tale, ceea ce ar putea să îți sperie potențialul partener.

4. Cu o mână și cu degetul arătător

Acest mod de a ține telefonul în mână ține de creativitate. Ai o mulțime de idei grozave pe care încerci să le implementezi în viață și o faci destul de bine. Îți place să fii singur cu gândurile tale pentru a putea crea o altă capodoperă care să uimească lumea. Fie că este vorba de un nou proiect, de o pictură sau de o carte, lucrările tale sunt, de obicei, un mare succes.

În relațiile sentimentale, creativitatea ta se transformă în timiditate, ceea ce te împiedică adesea să dezvolți noi legături. Cu toate acestea, odată ce cineva ajunge să te cunoască mai bine, va fi cu siguranță surprins de personalitatea ta.

 Foto: depor.com

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni