• PRO TV
  • Shakira nu îl iartă pe Gerard Pique! Artista pregătește un documentar despre despărțirea dramatică de fotbalist

Shakira nu îl iartă pe Gerard Pique! Artista pregătește un documentar despre despărțirea dramatică de fotbalist

Shakira nu îl iartă pe Gerard Pique! Artista pregătește un documentar despre despărțirea dramatică de fotbalist

Viața artistei în vârstă de 46 de ani s-a schimbat radical în ultima vreme, iar dramele pe care le-a trăit cu fostul său partener, Gerard Pique, ar putea fi expuse într-un documentar incendiar, potrivit presei internaționale.

Gallery

​Shakira și Gerard Pique s-au despărițit în vara anului 2022, după ce fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă cu o tânără studentă, Clara Chia Marti.

Dramele prin care a trecut după separare i-au marcat viața și, potrivit DailyMail, vedeta ar pregăti un „cântec de dispreț sub formă de documentar” numit ”The cheating and me”.

„Cred că va fi vorba despre drama prin care a trecut și se va numi: The cheating and me. Va fi un cântec de dispreț sub formă de documentar(...)

Este clar că Shakira înregistrează material grafic pentru un proiect audiovizual, un documentar sau un reality show de tip documentar. Se pare că, în zilele noastre, dacă ești o persoană celebră și nu ai propriul tău reality de tip documentar, ești un nimeni”, au spus jurnalistele Lorena Vasquez și Laura Fa, potrivit sursei amintite anterior.

Săptămâna trecută, Shakira a primit o amendă în valoare de 6,4 milioane de lire sterline pentru șase infracțiuni de fraudă fiscală. Averea artistei se ridică la aproape 240 de milioane de lire sterline.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni