• PRO TV
  • Ștefan Stan și soția sa, Simona, au divorțat în secret după patru ani de căsnicie: „Lucrurile s-au schimbat radical”

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au divorțat în secret după patru ani de căsnicie: „Lucrurile s-au schimbat radical”

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au divorțat în secret după patru ani de căsnicie: „Lucrurile s-au schimbat radical”

Primul câștigător al show-ului Vocea României și soția sa, Simona, au pus capăt mariajului în mare secret. Separarea s-a produs anul trecut, în 2022, dar artistul a dezvăluit abia acum motivul pentru care s-a ajuns la divorț.

Gallery

​Ștefan Stan, artistul care a câștigat primul sezon al show-ului „Vocea României”, a divorțat de soția sa, Simona. Cei doi s-au cununat civil în mare secret, în anul 2019, și tot în secret au și divorțat. Artistul a vorbit despre separarea de soția lui abia acum, după un an de la divorț.

Solistul și fosta sa parteneră au două fetițe, Mihaela Elif, în vârstă de 3 ani și Mira Maria, un an și 11 luni, iar potrivit unui post TV copilele ar locui în Germania, cu mama lor.

„Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericiti și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni.

Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a declarat Ștefan Stan pentru un post TV.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni