• PRO TV
  • Cristina Pucean, dans de 12 milioane de vizualizări pe TikTok. Fanii au asaltat-o cu comentarii: „Regina!”

Cristina Pucean, dans de 12 milioane de vizualizări pe TikTok. Fanii au asaltat-o cu comentarii: „Regina!”

Cristina Pucean, dans de 12 milioane de vizualizări pe TikTok. Fanii au asaltat-o cu comentarii: „Regina!”

Cristina Pucean a impresionat peste 12 milioane de oameni, după ce a postat un videoclip în care dansa pe ritmurile lui Florin Salam. Întreaga scenă s-a desfășurat la un eveniment, unde iubita lui Bogdan de la Ploiești a fost invitată să bucure invitații cu mișcările ei.

Gallery

​Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din România. Aceasta s-a făcut remarcată în 2020, atunci când a participat la show-ul fenomen „Românii au talent”. Din acel moment, cariera sa a fost în ascendență, ajungând să danseze alături de oameni importanți din showbizul românesc și să își creeze o comunitate impresionantă de fani, care o susțin indiferent de situație. 

Frumoasa dansatoare este prezentă mai mereu la evenimentele la care este invitat să cânte iubitul ei, Bogdan de la Ploiești. Cei doi, deși fac o echipă superbă împreună, câteodată performează și separat. De exemplu, în urmă cu câteva luni, Cristina Pucean a fost dansatoare în show-ul lui Florin Salam, iar mișcările ei au strâns peste 12 milioane de vizualizări în mediul online.

Cristina Pucean, videoclip de peste 12 milioane de vizualizări pe TikTok

Cristina Pucean își ține mereu fanii la curent cu momentele ei artistice. De-a lungul timpului, internauții s-au obișnuit să o vadă dansând pe ritmuri de manele și o apreciază pentru fiecare performanță în parte. Totuși, unul dintre videoclipurile postate de blondină a strâns peste 12 milioane de vizualizări, semn că mișcările au fost de-a dreptul speciale. 

@cristinapuceann.haz #fy ♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN

După ce au văzut videoclipul, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Ești prea frumoasă!” // „REGINA DANSULUI” // „Ne-ai înnebunit pe toți” // „Nu e gelos Bogdan?” // „Ești vis, femeie!”, „Să învețe și nevasta să facă așa”.

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni