• PRO TV
  • Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner. Sora artistei a luat o decizie emoționantă: „O stea în plus va lumina in seara asta”

Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner. Sora artistei a luat o decizie emoționantă: „O stea în plus va lumina in seara asta”

Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner. Sora artistei a luat o decizie emoționantă: „O stea în plus va lumina in seara asta”

Rona Hartner urmează să fie înmormântată peste doar câteva zile, după ce s-a stins din viață în mod fulgerător. Familia artistei a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește locul de veci.

Gallery

​Rona Hartner urmează să fie înmormântată într-o zi specială. În ultimii ani, aceasta a locuit în Franța, dar familia ei a decis să o aducă mai aproape de ceea ce a iubit.

Când și unde urmează să fie înmormântată Rona Hartner

Rona Hartner a murit ieri, 23 noiembrie, în Franța, răpusă de cancerul de care s-a îmbolnăvit a doua oară. Deși anunțase, în urmă cu doar câteva săptămâni, că a învins boala și a doua oară, apăruse o nouă tumoare.

„Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o sa le lipsești la toți. Stelele in cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina in seara asta, Drum bun și luminat Ronel!”, a fost o parte din mesajul postat de sora regretatei soliste.

Anunțul morții artistei a fost dat chiar de către sora ei, tot ea fiind cea care le-a mărturisit fanilor artistei că se află pe patul de moarte. Ieri, la scurt timp după ce a trecut la cele veșnice, Rinda a spus că sora ei urmează să fie înmormântată în România, la Cimitirul Bellu Catolic.

Conform Click, trupul neînsuflețit al acesteia urmează să fie depus la capela cimitirului, miercuri, 29 noiembrie, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, pe 1 decembrie, în același loc.

Rona Hartner și-a făcut testamentul

După ce medicii au descoperit că recidivase cancerul, au sfătuit-o să își facă testamentul și să își cumpere loc de veci. Artista a fost, totuși, încrezătoare în ceea ce privește tratamentul care i-a fost prescris, fiind convinsă că, ajutată de medicină și de Dumenzeu, va scăpa.

Cu toate acestea, și-a cumpărat loc de veci și și-a făcut și testamentul, pentru ca, în caz de orice, să aibă lucrurile puse la punct.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus Rona, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursa foto: Facebook, Captură video, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni