• PRO TV
  • De la bebelușul fluturat pe balcon la un bărbat în toată firea. Imagini rare cu fiul cel mic al lui Michael Jackson

De la bebelușul fluturat pe balcon la un bărbat în toată firea. Imagini rare cu fiul cel mic al lui Michael Jackson

De la bebelușul fluturat pe balcon la un bărbat în toată firea. Imagini rare cu fiul cel mic al lui Michael Jackson

Mulți dintre noi ni-l amintim cum îl flutura tatăl lui pe balcon, în fața a sute de fani, când era doar un bebeluș. De acolo i s-a tras și porecla “Blanket”/Păturică. Între timp, fiul cel mic al lui Michael Jackson - Prince Michael Jackson II, și-a schimbat oficial numele în Bigi.

Gallery

Bigi are acum 21 de ani și este cel mai discret dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Lui Paris, sora lui, îi place să fie în lumina reflectoarelor, și nici pe fratele său mai mare nu îl deranjează atenția. Însă Bigi nu se expune pe rețelele de socializare și nici nu participă la evenimente mondene. Din când în când, paparazzii îl mai surprind pe străzile din Los Angeles.

Bigi, al cărui naș este celerul Macaulay Culkin, și-a lăsat barba și părul lung, fiind greu de recunoscut de paparazzi. Îmbrăcat modest, tânărul duce o viață normală și liniștită.


Fiul cel mic al lui Michael Jackson este totuși atras de lumea filmului, însă preferă să stea în spatele camerei de filmat. Tânărul a produs și a regizat anul acesta un scurt metraj.


Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni