• PRO TV
  • Ce religie a avut Rona Hartner. Actrița a fost botezată pe ascuns

Ce religie a avut Rona Hartner. Actrița a fost botezată pe ascuns

Ce religie a avut Rona Hartner. Actrița a fost botezată pe ascuns

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Actrița și-a petrecut ultimele clipe din viață în compania fiicei și surorii sale.

Gallery

​Rona Hartner a avut o viață extrem de tumultoasă, trecând printr-un divorț greu de suportat și confruntându-se cu grave probleme de sănătate, care i-au adus sfârșitul. Totuși, actrița apărea mereu cu zâmbetul pe buze și spunea că ceea ce o ține optimistă este credința în Dumnezeu.

După moartea ei, mulți s-au întrebat ce religie avea Rona Hartner. Aceasta fusese botezată în secret, chiar de bunica sa, în Biserica Ortodoxă Română. Totul s-a desfășurat pe ascuns deoarece părinții acesteia nu erau de acord cu botezul copiilor, dorindu-și ca ei să își aleagă religia de unii singuri, la maturitate.

Când a crescut, la vârsta de 17 ani, Rona Hartner a decis să își schimbe religia. Astfel, de la ortodoxism, vedeta a trecut la Biserica Catolică.

Este o relaţie foarte directă, în sensul că mă rog pe un Rozariu zilnic, citesc Biblia în fiecare zi, oriunde plec o iau cu mine, şi meditez asupra cuvântului lui Dumnezeu. Păstrez relaţia cu Dumnezeu precum relaţia cu persoana iubită, altfel se alege praful", spunea aceasta.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni