• PRO TV
  • Cât de frumoasă a fost Rona Hartner în tinerețe. Actrița a murit la 50 de ani

Cât de frumoasă a fost Rona Hartner în tinerețe. Actrița a murit la 50 de ani

Cât de frumoasă a fost Rona Hartner în tinerețe. Actrița a murit la 50 de ani

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Aceasta, deși reușișe să învingă o dată boala, a fost diagnosticată din nou cu cancer, la plămâni și creier.

Gallery

​Rona Hartner a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după ce s-a luptat mult timp cu o boală necruțătoare: cancer la plămâni și la creier. 

Rona Hartner, deși a fost o învingătoare a cancerului de colon, la scurt timp boala a recidivat, iar actrița nu a mai avut șanse de supraviețuire. Aceasta a decedat în compania surorii sale, Rinda, care a și făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. 

Cât de frumoasă a fost Rona Hartner în tinerețe

Rona Hartner a fost una dintre cele mai frumoase vedete din România. La 50 de ani, aceasta era mereu cu zâmbetul pe buze și se bucura de fiecare clipă, chiar dacă viața i-a pus multe obstacole în cale. 

Dacă la maturitate a fost o femeie extrem de frumoasă, în tinerețe era de-a dreptul superbă. Imaginile cu ea din perioada adolescenței fac înconjurul internetului, după vestea decesului. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CÂT DE FRUMOASĂ A FOST RONA HARTNER ÎN TINEREȚE

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni