• PRO TV
  • După ce a primit o scrisoare anonimă, un cuplu a descoperit secretul frisonant din casa lor, veche de 130 de ani

După ce a primit o scrisoare anonimă, un cuplu a descoperit secretul frisonant din casa lor, veche de 130 de ani

După ce a primit o scrisoare anonimă, un cuplu a descoperit secretul frisonant din casa lor, veche de 130 de ani

Un cuplu a primit în căsuța poștală o scrisoare în care era avertizat de ”secretele” casei - veche de 130 de ani - pe care tocmai o cumpărase.

La scurt timp după ce s-au mutat în noua lor locuință - o casă veche de mai bine de 100 de ani - Courtney și Matt au primit o scrisoare ciudată în căsuța poștală. În biletul respectiv, aceștia erau informați că trebuie să cunoască unele ”secrete” ale casei. Cei doi au postat scrisoarea pe TikTok, pe contul @living_in_history.

Courtney le-a explicat urmăritorilor că biletul era trimis din Canada de către ”ultimul membru în viață” al familiei care deținuse în trecut casa.
”Scrisoarea era destinată cumpărătorului. Spune: lasă-mă să mă prezint. Sunt ultimul membru în viață al familiei Madison, care a deținut în trecut casa. Aici am crescut.
Mi-ar plăcea să vă pot spune despre camerele secrete și alte câteva lucruri care nu vi s-au menționat când ați cumpărat casa”.

Prima descoperire a fost un compartiment secret de deasupra șemineului. După ce l-au deschis, au găsit o grămadă de sticle de alcool vechi. În baie, era altă locație secretă. Camera a fost descrisă de Courtney mai degrabă ”înspăimântătoare” decât secretă.

@living_in_history Welcome to our #historichome! She needs a lot of work so please give us a "follow" and come along for the journey! #livinginhistory #2023goals ♬ Happy New Year - BLVKSHP

În altă cameră, există un spațiu imens ascuns în spatele unui perete fals. ”O să ne gândim cum să folosim acest spațiu, acum este doar o cameră mișto”.

De când s-au mutat, Courtney și Matt au găsit și alte obiecte mai mult sau mai puțin dădătoare de fiori, precum o cutiuță muzicală care cântă într-o notă sinistră Marșul nupțial.

Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni