• PRO TV
  • Sora Danielei Crudu, de nerecunoscut după naștere. Cum arată acum Ana Maria

Sora Danielei Crudu, de nerecunoscut după naștere. Cum arată acum Ana Maria

Sora Danielei Crudu, de nerecunoscut după naștere. Cum arată acum Ana Maria

Daniela Crudu și sora ei, Ana Maria, au făcut bani frumoși datorită conturilor de OnlyFans, pe care le-au deschis în aceeași perioadă. Acum, după ce ambele au născut, utilizatorii au avut o reacție bizară.

Gallery

​Ana Maria Crudu este sora mai mare și mai puțin faimoasă a Danielei Crudu. Deși tânăra nu a fost atât de prezentă pe micile ecrane precum bruneta, a reușit să își strângă o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, și-a deschis și un cont de OnlyFans, din care a făcut bani frumoși.

Daniela Crudu și sora ei au rămas însărcinate în aceeași perioadă, motiv pentru care conturile lor de OnlyFans au fost neglijate o perioadă. Totuși, la doar o lună de când a născut, Ana Maria a revenit în forță pe platforma dedicată adulților. 

După ce a expus noi fotografii de după naștere, „clienții” acesteia nu au fost foarte mulțumiți. Ana Maria a primit un val de reacții negative la imaginile postate, oamenii criticând-o pentru că s-a îngrășat.

„Parcă nu ești tu, ești total schimbată. Ori nu e unghiul bun, ori ai pus pe tine mult!”

„Ai născut? Nici nu știam că ai fost gravidă”, au fost câteva dintre mesajele, primite de la fani, la vederea imaginilor de pe rețelele de socializare.

Ana Crudu nu-și face, însă, probleme în ce privește noua siluetă, mai ales că pe OnlyFans există și mulți clienți care preferă femeile mai plinuțe.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS FOTOGRAFIILE PE CARE ANA MARIA LE-A PUBLICAT PE ONLYFANS

Ana Maria este fotografiată chiar de soț, pentru postările de pe OnlyFans

Într-un interviu mai vechi, Ana Maria a spus că nu regretă nicio secundă faptul că s-a apucat de OnlyFans. Mai mult decât atât, aceasta a explicat că soțul ei este cel care o fotografiază, fiind pasionat de poze:

„M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”,a declarat Ana Crudu pentru Click!

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni