• PRO TV
  • A mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei! Internauții n-au avut milă: „Aș fi aruncat cu vin pe tine!”

A mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei! Internauții n-au avut milă: „Aș fi aruncat cu vin pe tine!”

A mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei! Internauții n-au avut milă: „Aș fi aruncat cu vin pe tine!”

Există niște reguli de conduită pentru invitați atunci când vine vorba de o nuntă. Probabil una dintre cele mai cunoscute și importante reguli este ca domnișoarele și doamnele să nu poarte alb, această culoare fiind rezervată exclusiv miresei.

Gallery

​Anastasia Domanico a stârnit un val de reacții negative după ce a postat un clip pe TikTok în care le prezenta internauților rochia pe care a ales să o poarte la nunta surorii ei.

Tânăra din Pennsylvania (SUA) a îmbrăcat rochia ei de mireasă pentru marele eveniment din viața surorii ei gemene. Ea le-a arătat internauților rochia, o creație Peter Trends Bridal, pe care a purtat-o la nunta ei din 2022, organizată la Veneția, scrie New York Post.

Anastasia s-a filmat chiar în ziua nunții surorii sale, iar clipul a adunat sute de comentarii și peste 4,8 milioane de vizualizări.

Tânăra a ținut să precizeze că rochia a avut parte de mici modificări cum ar fi: o fundă neagră uriașă la spate și un tiv modificat.

„De fapt, port rochia mea de mireasă. Se vede partea de jos și are o fundă la spate", spune tânăra în clipul care s-a viralizat instant.

@ana__stasiaaaa A dress so nice I wore it twice #influencer #wedding #weddingtiktok #october #sisterswedding #fourseasons ♬ original sound - Anastasia

„Ai spus că ești la nunta surorii tale într-o rochie albă... rochia ta de mireasă? Ce?", a comentat un utilizator șocat pe rețelele de socializare.

Putem să nu purtăm rochii de mireasă la o nuntă unde nu noi suntem mireasa?”, „Nu, nu, nu. Aceasta nu este seara ta. Nu!”, „Nu pot să cred așa ceva!”, „Aș fi aruncat vin pe tine!”, „Nu le doresc asta nici dușmanilor”, „E o glumă, nu?”, „Nu pot să cred că te-ai îmbrăcat în rochie de mireasă la nunta surorii tale. Ești bolnavă!”, „Am doar două întrebări: de ce porți alb la nunta altcuiva? Este lipsă de respect. Sora ta a fost de acord cu asta?”, „Credeam că doar mireasa poartă alb la nuntă”, „Vă rog să-mi spuneți că e o glumă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

După valul de reacții, sora Anastasiei a intervenit și le-a explicat internauților că ea este cea care i-a sugerat că ar putea să poarte rochia de mireasă la nunta ei.

Anastasia Domanico le-a mai spus internauților că dress code-ul a fost alb-negru și că sora sa, Francesca, nu a avut o nuntă tradițională. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

După ce nu a reușit să găsească rochia perfectă, Francesca a avut ideea ca sora ei să poarte propria rochie de mireasă. „Nu mi-ar fi păsat nici dacă ar fi avut trenă, dar modificările au făcut-o să arate mai mult ca o rochie de invitată sau de domnișoară de onoare”, a spus Francesca.

Fotografii: Instagram/TikTok

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni