• PRO TV
  • Rihanna a șocat din nou! Vedeta s-a afișat cu un ceas de 400.000 de dolari la gleznă

Rihanna a șocat din nou! Vedeta s-a afișat cu un ceas de 400.000 de dolari la gleznă

Rihanna a șocat din nou! Vedeta s-a afișat cu un ceas de 400.000 de dolari la gleznă

Cântăreața originară din Barbados are întotdeauna apariții incendiare, dar de data aceasta a rupt normele! La Grand Prix Formula 1 din Las Vegas, Rihanna s-a afișat cu un ceas de 400.000 de dolari la gleznă, marca Jacob & Co. Iată cum arată bijuteria de lux!

Gallery

​Rihanna, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din întreaga lume, a mărturisit în nenumărate interviuri că este pasionată de ceasuri, dar nimeni nu se aștepta să poarte un asemenea accesoriu la gleznă.

Aflată la Grand Prix Formula 1 din Las Vegas, partenera lui Asap Rocky a fost surprinsă de paparazzi purtând la glezna stângă un ceas marca Jacob & Co, realizat special pentru ea din aur alb de 18 karate și cu nu mai puțin de 155 de diamante.

Apariția Rihannei a făcut furori în presa din SUA, bijuteria de lux valorând 400.000 de de dolari. Artista se laudă cu o avere de 1,4 milioane de dolari, un buget care îi permite să se afișeze astfel.

Nu este pentru prima dată când artista din Barbados este surprinsă într-o asemenea ipostază. Anul acesta, starul a purtat, la un eveniment major, un inel în valoare de 1 milion de dolari la degetul mijlociu de la picior.

View this post on Instagram

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Foto: Instagram, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni