• PRO TV
  • Jandarmerița prinsă cu droguri în geantă, prima reacție. Cum se apără: „Nu am absolut nicio vină”

Jandarmerița prinsă cu droguri în geantă, prima reacție. Cum se apără: „Nu am absolut nicio vină”

Jandarmerița prinsă cu droguri în geantă, prima reacție. Cum se apără: „Nu am absolut nicio vină”

Jandarmerița care a fost prinsă zilele trecute cu droguri în geantă, în timpul unui control de rutină, a vorbit pentru prima dată despre incident. Tânăra se apără spunând că plicurile cu cocaină din geantă nu erau ale ei.

În cursul zilei de duminică, agenții de la Secția 18 de Poliție a Capitalei au avut parte de o surpriză complet neașteptată, atunci când au oprit în trafic un taxi în care se afla o pasageră, de meserie jandarm. Șocul oamenilor legii a venit în momentul în care au controlat-o pe aceasta în geantă și au găsit asupra ei mai multe mai multe pliculețe de plastic conținând un praf alb, precum și o hârtie făcută sul.

Ulterior, s-a confirmat faptul că jandarmerița purta în poșetă plicuri cu cocaină, un drog extrem de periculos, dar deja cunoscut prea bine de tinerii noii generații.

Ce a spus Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu droguri, despre incident

Tânăra care a petrecut o noapte și o dimineață întreagă la Palatul Bragadiru, din sectorul 5 al Capitalei, a ieșit public cu primele declarații despre incident. Aceasta se apără spunând că nu au fost stupefiantele sale și că „a fost omul nepotrivit în momentul nepotrivit”.

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, acestea au fost primele declarații are fostei purtătoare de cuvânt de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, potrivit unui post TV. 

Andreea Bumbac are bănuită drept consumatoare de droguri

Andreea Bumbac nu se află la primul incident care implică consumul de droguri. În luna noiembrie a anului 2021, s-ar fi făcut o razie la Academie la care studia, cu câini de urmă. Tânăra ar fi dat de bănuit atunci când unul dintre patrupedele specializate în depistarea stupefiantelor ar fi mirosit-o.

După incidentul de duminică, tânăra şi-a luat concediu de odihnă.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni